Ha jelenleg GYED-en vagyok és a KFT-t ahol dolgoztam megvette valaki, kell-e küldeniük erről nekem valamilyen tájékoztatást?
Nem tudom, de miért nem hívod fel a volt kollegáidat háromkérdőjelháromkérdőjelháromkérdőjel
egyébként: [link]
Nem olyan gyors egy átállás, majd biztosan foglalkoznak az otthon levőkkel is.
Egyébként meg inkább a munkáltatódat kellene felhívni, és tőlük érdeklődni.
Mi köze ehhez a ceginfo.eu-nak? :)))
Attól, hogy a KFT tulajdonost vált, nem kell új munkaszerződést kötni a dolgozókkal. Maximum módosítják a munkaszerződéseket ha megváltozott a munkáltatói jogok gyakorlója.
Nem kötelesek neked tájékoztatást küldeni sem arról, hogy más lett a cég tulajdonosa, sem arról, hogy az irodájuk más helyre költözött.
Gondolom, tartod a kapcsolatot valamelyik volt kollégáddal (mivel tudod, hogy új munkaszerződést kaptak) Egyszerűen megkérdezed tőle, hogy mi az új címe és telefonszáma a cégnek, és ha valami gondod van felhívod őket, vagy bemégy az új irodába.
Attól, hogy ránk haragszol, még nem köteles tulajváltás esetén értesíteni a KFT.
Leszámolnod sem kell emiatt.
A papírjaidnak pedig ugyanúgy meg kell lennie, mintha nem lett volna tulajváltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!