Szerintetek szeptemberben megszavazzák a felsőoktatási törvényt?
Figyelt kérdés
most fogok 4. gimnáziumba menni, és remélem, hogy a felvételiig megszavazzák, hogy tudjam mihez kell magam tartanom.2011. júl. 12. 18:59
11/11 anonim válasza:
Én is oda megyek, nem tudom, hogy téged Smicinek hívnak-e, de szerintem ilyen a közeljövőben nem lesz. A NYME pont egy jónevű egyetem, nem mint valami Kodolányi vagy Werkler főiskola, mégha nem is egy Corvinus vagy ELTE. És tényleg vicces lenne, ha üresen állna az egész épület, maximum megváltozna a neve, mint amikor a Szombathelyi Berzsenyi Dániel főiskolából csinálták az NYME bölcsészeti kart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!