Most, hogy ilyen zűrök vannak "nyugdijilag"még mindig nem szüntetik meg a többszázezres nyugdíjakat?
Akkor pontozz le!
2 állásom van plusz szezonális munka. Szabadságom ideje alatt is dolgozom. Szerintem ne akarj versenyezni.
Kérdésed, amely egyben egy vélemény is, nem tudom kellő komolysággal kezelni. A válaszom ezért volt ironikus. Tehát szerinted ha a kormány mindenkit megszorít, akkor tényleg ne maradjon ki senki. Szerintem pedig ne szorítsanak meg senkit.
Elég elszomorító az, ha egy rendőrnek gályázni kell a pénzért, mert nem képesek megfizetni. A nyugdíjat pedig nem sajnálom senkitől. Neked sem fogja finanszírozni a nyugdíjadat a befizetett járulékod. Ezt egy általános iskolás is tudja...
Nem csinálsz egyebet, mint gondolkodás helyett azt köpködöd, amit a szádba adnak.
72°-s 16.11-es
-Sajnos még mindíg "sületlenségeket"írkálsz,mivel a válaszaidnak még nyomokban sincs köze a kérdésemhez.Ha jól értelmezem,itt csak te köpködsz...Nem tudom,hogy feltünt-e az,hogy a kiemelkedően magas összegü nyugellátátsokról szólt a kérdésem.
"Elég szomorú az,ha egy rendőrnek gályázni kell a pénzért,mert nem képesek megfizetni"
-más is gályázik,és azok sincsenek megfizetve
-az orvosok háromszor annyit dolgoznak,mint a naplopó rendőrök,és mégis alig 80.000 Ft-ot visznek haza.
"az orvosok háromszor annyit dolgoznak,mint a naplopó rendőrök,és mégis alig 80.000 Ft-ot visznek haza."
:) Ezt tudtam, hogy le fogod írni, már akkor tudtam, mikor a kérdésed elolvastam. Körülbelül annyi a valóságtartalma, mint a kérdésednek. Kérdezz meg pár idős embert, hogy mennyi a nyugdíja.
Szerintem állj rendőrnek, ha ilyen jó hely, hogy még dolgozni sem kell, több pénzért mint egy orvos.
"az orvosok háromszor annyit dolgoznak,mint a naplopó rendőrök,és mégis alig 80.000 Ft-ot visznek haza."
Hát látod ez elég nagy butaság. Még ha esetleg azt írnád hogy kezdő rezidens, akkor sem lenne igaz, mert ennél egy orvos többet keres. És annál meg sokkal többet visz haza, mint amennyit keres. Nem véletlenül járnak az orvosok mercivel meg ódival. A nővérek és ápolók, na ők keveset keresnek.
Az utolsó kettőnek:A kérdező nem a rendőrök napi túlórájáról,hanem a kiemelkedően magas nyugdíjak jogosságát firtatta,ami elgondolkodtató jelen gazdasági helyzetben.
Én sem "sajnálom"a rendőröket e vonatkozásban,mert van ismerettségem,és tudom,hogy a fele sem igaz ennek a megállásnélküldolgozunk-nak.Hagyjuk már ezt a témát:)))
Az orvosok igenis háromszor annyit melóznak,és ráadásul óriási felelősséggel a nyakukban,hát a rendőröknek milyen felelőssége van?Az égvilágon semmi,még csak elnézést sem kérnek egy esetleges tévedésért.De ne tereljünk.
Én sem tartom helyesnek,és jogosnak,hogy emberek többszázezer forintos összegeket vesznek fel,hosszú hosszú éveken át,mert ha mindenkitől megvonnak,még azt a keveset (is)akkor őrájuk is vonatkozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!