Vajon Fidesz politikai okokból veszi el a rokkant nyugdíjakat?
"Vajon Fidesz politikai okokból veszi el a rokkant nyugdíjakat?"
Nem ,nincs politikai oka. Anyagi oka van,simán kell a pénz kamatra. Fölvettünk egy csomó kölcsönt,ami után havonta kamatot kell fizetni az IMF-nek,Valutaalapnak,EU-nak,stb.
És ezért nem jut már roki nyugira,meg egy jó csomó dologra sem .
Én egyetértek abban, hogy ujra kell vizsgálni ki rokkant és ki nem, pedig távol állok a fidezstől.
És a baj az, hogy ezek az emberek akik rokkantak ugyanugy dolgoznak, csak sok pénzért feketén!!!
Aki mást mond hazudik!
Persze van olyan, aki tényleg rokkant lett és nem tud dolgozni, az maradjon is rokkant, viszont annak meg több pénzt kéne fizetni(ha lenne több pénz)
Én az MSZP-re szavaztam mindig is. Ezt már ők is meg kellett volna csinálják, nem csinálták meg kényelmességből. Most viszont megcsinálja a Fidesz.
Tényleg rengeteg hintás, csaló "rokkant" van. Ezektől nem csak el kell venni a rokkantsági nyugdíjat, de meg is kellene büntetni őket. Nem szabad engedni, hogy becsapják a saját hazájukat - ezzel Neked is kárt okozva. Mások bolti lopások, kisebb csalások miatt kerülnek zár mögé, ezek pedig ússzák meg ? Börtönbe minden csalóval. Ez közös érdekünk !
utolsó igazad van sajjos a veled ellentétesen gondolkodók 90%a azt mondaná, hogy nincs igazad, csak azért mert az mszp-re szavazol
Én a Messze állok az MSZP-től és a fidesztől is mégis meglátom bennük is a jót ha van bennnük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!