Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Támogatnád a gyermekmunka...

Támogatnád a gyermekmunka visszaállítását és azt, hogy egy gyerek 2 éves korától büntethető legyen?

Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 02:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%

"Elsőnek: nem azért vettem egy tommy hilfiger magassarkút 20000ért, mert az a neve, hanem mert az olcsóbb magassarkúk széttörték a lábam."

Bizonyos embertípussal ezt sosem fogod tudni megértetni.

2011. júl. 8. 16:15
 12/15 anonim válasza:

O.O

Kb fél percig bámultam a monitort a fentebb jelzett módon, majd igen cizelláltan megeresztettem a következő kérdést.

MI A F@SZ??

eszembe nem jutna ekkora baromságot támogatni, azt meg aki kitalálta szívélyesen várom nálam egy igényes, szívlapátos tarkókezelésre. Hátha megjön tőle a szebbik esze...

2011. júl. 16. 23:20
 13/15 anonim ***** válasza:

2 éves kor sok!

10 hónapos, nnnaa, az igen..!

2022. dec. 26. 15:37
 14/15 anonim ***** válasza:

2 éves korukra már nagyon elkanászodnak, szóval nagyon elszalad velük a faló, tehát még a végén a fejünkre nőnek!

Lejjebb kell vinni azt a korhatárt!

0,5 év legyen, az a biztos!

2022. dec. 26. 15:41
 15/15 anonim ***** válasza:
...Amúgy gondolom 12 évet akart írni...
2022. dec. 26. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!