Támogatnád a gyermekmunka visszaállítását és azt, hogy egy gyerek 2 éves korától büntethető legyen?
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 02:15
11/15 anonim válasza:
"Elsőnek: nem azért vettem egy tommy hilfiger magassarkút 20000ért, mert az a neve, hanem mert az olcsóbb magassarkúk széttörték a lábam."
Bizonyos embertípussal ezt sosem fogod tudni megértetni.
12/15 anonim válasza:
O.O
Kb fél percig bámultam a monitort a fentebb jelzett módon, majd igen cizelláltan megeresztettem a következő kérdést.
MI A F@SZ??
eszembe nem jutna ekkora baromságot támogatni, azt meg aki kitalálta szívélyesen várom nálam egy igényes, szívlapátos tarkókezelésre. Hátha megjön tőle a szebbik esze...
13/15 anonim válasza:
2 éves kor sok!
10 hónapos, nnnaa, az igen..!
14/15 anonim válasza:
2 éves korukra már nagyon elkanászodnak, szóval nagyon elszalad velük a faló, tehát még a végén a fejünkre nőnek!
Lejjebb kell vinni azt a korhatárt!
0,5 év legyen, az a biztos!
15/15 anonim válasza:
...Amúgy gondolom 12 évet akart írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!