Gondatlansából elkövetett betörés?
Figyelt kérdés
sziasztok egy barátom a hétvégén ittas állapotban betört egy házba és megrongált pár dolgot szerintetek ennek milyen következményei lesznek?2011. júl. 6. 06:13
1/10 anonim válasza:
Ugyanaz mintha nem lett volna ittas.
2/10 anonim válasza:
Gondatlanságból elkövetett betörés LOL. Remélem börtönbe megy a haverod, ahol majd megtanítják a szappanos trükkel, hogy hogyan is kell viselkedni. Nagyon keménynek gondolta magát, majd bent is nagyon kemény dolgokat fog kapni hátulról. Ha atomrészeg akkor járni nem bír. Ha részeg, akkor meg még észnél van, tehát ez simán nem lehet kifogás.
3/10 anonim válasza:
gondatlanságból max az ablakot lehet betörni focizás közben.
4/10 doboszoli válasza:
Olyasmi, mint amikor valakit "idegi alapon" megharap a kutya.DD)
5/10 anonim válasza:
Ez szandekos! Nem hivatkozhat ara, hogy be volt baxva, szep is lenne, akkor Stohl Buci se bunos, vagy mi? Az ittas, kabitoszeres allapotban elkovetett buncselekmeny ugyanolyan buncselekmenynek minosul, mintha nem lett volna ittas. Amikor be ment a hazba, szandekosan ment be. A haverod megy sakkozni felmosoronggyal a kockas padlon a Sztojka Ivannal! Meg is erdemli, aki ilyen egy allat. Na jo, vszinuleg ha nem tul nagy erteku dologrongalast kovetett el, meg ha ez elso alkalom volt, nem sittelik le, bar jobb lenne.
6/10 anonim válasza:
Ilyen nincs hogy gondatlanságból elkövetett betörés!Ez elég ironikusan hangzik!
7/10 hollófernyiges válasza:
Ha nem vitt el semmit akkor magánlaksértés + garázdaság.
8/10 anonim válasza:
Na meg attol függ, mennyi az okozott kár.Erről nem írtál semmit mit rongált meg?
9/10 anonim válasza:
Ez nem gondatlan, hanem szándékos rongálás, ha egyébként semmit nem vitt el a házból (kártól függően szabálysértés vagy bűncselekmény). Az, hogy ittas volt-e vagy sem, senkit nem érdekel.
10/10 anonim válasza:
Ilyet én is elkövettem egy hete a VOLT fesztivnálon. Annyira bevoltam rugva, hogy nem tudtam melyik az én sátram és 3 másikba mentem be mielött megtaláltam a sajátomat. Szerencsére nem vettek észre:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!