Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha kilövök az ablakon légpuská...

Ha kilövök az ablakon légpuskával?

Figyelt kérdés
Egy kutya el akarta kapni a macskámat én pedig kilőttem az ablakon egy légpuskával.Nem találtam el a kutyát megpattan a kerítésen és a szomszéd házának csapódott.Nem találtam el semmit és senkit.A szomszéd észre is vette és egyből körülnézett a kertjében.Lehet valami következménye,mert akkor megyek és önként föladom magam és leülöm a büntetést.
2011. jún. 29. 11:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
95%

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:29

Te jó nagy f*sz lehetsz, az ilyeneket szokta utálni kb az egész környék.

2011. jún. 30. 01:45
 12/13 anonim ***** válasza:
96%

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:29

azért, mert nagypapa molesztált kiskorodban, ne akarj már vadidegen embereken elégtételt venni, te lelki nyomorult

képzeld a hátsó szomszéd 2 rohadt rottweillere állandóan kiszökik, ne merjek rájuk lőni? van a családban egy 4 és egy 2,5 éves gyerek, ne merjek rálőni? igenis van gázpisztolyom és butára lövöm a kutyáikat ha indokolt a helyzet

ha rendőr/katona akar lenni, akkor valszeg ért egy kicsit ahhoz a légpuskához (azzal még embert nem nagyon öltek meg), és nyilván nem lőtt volna oda, ha ott egy kisgyerek, de ez már nem jut el az agyadig...

2011. jún. 30. 01:56
 13/13 A kérdező kommentje:

Jaj ne én nem szerettem volna itt balhét.

Csak jogi tanácsokat kértem.

Azért a 17:29-es válaszoló-nak is igazad adok.Én is fel lenék háborodva ha az udvaromon kötne ki egy légpuska lövedék.Egyébként nem értem a 15:51-es válaszolót.nem szaladtam ki hanem kiszúrtam,hogy el akarja kapni mármint futott a kutya a macskám után.Én azonnal előkaptam a szekrény mögül a légpuskát betöltöttem majd lőttem.A légpuskánk még a sörös dobozt se viszi át.Szóval inkább csak dísznek vagy farsangi jelmezkelléknek lenne jó.

2011. júl. 2. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!