Ha kilövök az ablakon légpuskával?
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:29
Te jó nagy f*sz lehetsz, az ilyeneket szokta utálni kb az egész környék.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:29
azért, mert nagypapa molesztált kiskorodban, ne akarj már vadidegen embereken elégtételt venni, te lelki nyomorult
képzeld a hátsó szomszéd 2 rohadt rottweillere állandóan kiszökik, ne merjek rájuk lőni? van a családban egy 4 és egy 2,5 éves gyerek, ne merjek rálőni? igenis van gázpisztolyom és butára lövöm a kutyáikat ha indokolt a helyzet
ha rendőr/katona akar lenni, akkor valszeg ért egy kicsit ahhoz a légpuskához (azzal még embert nem nagyon öltek meg), és nyilván nem lőtt volna oda, ha ott egy kisgyerek, de ez már nem jut el az agyadig...
Jaj ne én nem szerettem volna itt balhét.
Csak jogi tanácsokat kértem.
Azért a 17:29-es válaszoló-nak is igazad adok.Én is fel lenék háborodva ha az udvaromon kötne ki egy légpuska lövedék.Egyébként nem értem a 15:51-es válaszolót.nem szaladtam ki hanem kiszúrtam,hogy el akarja kapni mármint futott a kutya a macskám után.Én azonnal előkaptam a szekrény mögül a légpuskát betöltöttem majd lőttem.A légpuskánk még a sörös dobozt se viszi át.Szóval inkább csak dísznek vagy farsangi jelmezkelléknek lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!