Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tegyek ebben az esetben?...

Mit tegyek ebben az esetben? Hova fordulhatok ilyenkor? Gyanítom a jegyző nem az én oldalamon áll.

Figyelt kérdés

Föld h. -i szemle alapján v. rajzolták a telekhatárt a szomszéd ház hátsó falának a síkjára. A szomszéd 1 éven belül elvette a csöpögő utcára néző ajtaját és helyébe meghosszabbította az utcakerítését, hiába mondtam hogy az én t. -em. A jegyző a birtokvédelmi kérelmet elutasította, mondván hogy egy éven túl van, pedig ez nem igaz.

Az állítólag 1996-ban elrontott térképet miért nem egyeztette a földhivatal annak idején az előző adatokkal? Miért nekem kell bíróságra mennem?

2011. jún. 25. 18:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem ez így egy kicsit összevissza nem teljesen értem, rövidíteni sem kellene. Mivel ők is emberek hibázhatnak, amint észleled a hibát intézkedni kell, de nem hiszem, hogy itt bírósági eljárásra van szükség. Miért nem egyezkedsz a szomszéddal, és hívtok ki szakembert, aki megállapítja a pontos határokat?
2011. jún. 25. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!