Ha a szomszédban lakó romáknak van joga pokollá tenni életmódjukkal a többi lakó életét, és ha szólunk, viselkedjenek normálisan :megfenyegetnek minket, akkor ezek szerint nekünk nincs jogunk a saját lakásunkban nyugodtan élni, pihenni?
Kedves Kérdező!
Már miért írnék neked "szerelmes levelet"?!
Írtam pár szösszenetet, amik úgy érzem, valamelyest fedik a valóságot, ha továbbra is méltatlankodsz úgyis csak sovány vigaszokat kapsz.
A helyzetedet csak Te tudod megoldani, közhely, de: Költözz el onnan ( már hogyha meg tudsz szabadulni a kecótól az említett körülmények dacára is ).
De mondok egy ellenpéldát: magyar család, 10 emeletes tömbház, alkoholista mindkettő, a férj rendszeresen illemhelyenek nézi a liftet, hazaérve vagy a feleségét üti, vagy a súlyosan fogyatékos tolószékes lányát, úgy, hogy még a 3.emeleten is hallod a "jelenteket".
Könnyű ám a kislétszámú kisebbséget a nagytöbbséghez hasonlítani, úgyhogy a statisztikának sincs sok értelme, majd, ha annyi roma él, mint magyar ember az országban létszámukat tekintve, akkor adok a számszerű adatra valamit is, hogy pl.5 romából 3 bűnöző!
Aránytalan az egész a nagytöbbséghez viszonyítva.
Igen, és a glória nem szűnne meg a fejek fölött lebegni.
:P
Erre csak azt tudom mondani, hogy a szembe szomszédom roma.. és már vagy 5x ránkhívta a rendőrséget, hogy mi bizti dobáljuk a rozoga viskóját XD mikor reggel 6-től este7-ig senki sincs otthon.. az ügyből nem lett semmi. őket viszont nem lehet büntetni mert sárga laposak. Szemembe túlmegy minden határon ez.. (rágalmazás, szép szavakkal illetik az embert)!!
Ennyit az igazságszolgáltatásról. nem mondok erre mást mert csúnya lenne:D
Azt elfelejtettem írni, hogy csepelen is ugyanez a probléma egy társasházban. Az egész házat terrorizálják, hangoskodnak. Amikor szóltak nekik, hívták a rokonokat és baseball ütökkel elverték az idős nyugdíjas BÁCSIT. Kórházba is került. Nem tudom, hogy Te hány éves vagy, de ha fiatal vagy, még meg is nyúznak. Nagyon sok embert a Gárdának kellett kimenekíteni a saját otthonából. Egy srác írta a honlapján, hogy Ők is így menekültek el, mert állandóan csesztették Őket a cigányok. A feleségét mindennap kísérgetnie kellett. Ennek ellenére rendszeresen odakiabálták neki, hogy hiába kísérgeted egyszer úgyis megb....k! Úgyhogy sajnállak nagyon. Igaz az a mondás, hogy melyik az a három szó, amit soha nem akarsz cigány szájából hallan:
JÓ reggelt szomszéd!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!