Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a szomszédban lakó romáknak...

Ha a szomszédban lakó romáknak van joga pokollá tenni életmódjukkal a többi lakó életét, és ha szólunk, viselkedjenek normálisan :megfenyegetnek minket, akkor ezek szerint nekünk nincs jogunk a saját lakásunkban nyugodtan élni, pihenni?

Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 15:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
65%
Nem "egy buliról" van szó, hanem egy halom civilizálatlan ólba való cigány állandó randalírozásáról. Vagy takarodjanak vissza az erdőba, vagy viselkedjenek. Bár ez a népség sose fog megváltozni vagy bárhová beilleszkedni. Én kényszermunkára fognám őket, amíg bele nem halnak. Ennyi hasznuk legyen.
2009. márc. 26. 09:37
 12/26 anonim ***** válasza:
87%

Te magad is kényszer munkás vagy, csak nem veszed észre...

:P

Egyébiránt mióta eltörölték a "csendháborítást", mint olyat, illetve a "házmester" tisztséget ( nem a közös képviselőre gondolok, hiszen neki nincs ilyen fajta JOGKÖRE ), azóta mindenki elmehet a panaszával a sunyiba, lehetsz Te akár bantu néger is!

Ha magyartól nincs nyugtod, akkor se tehet érted seki semmit - mert erre is van számos példa, csak ezt mindenki elfelejti.

2009. márc. 26. 11:25
 13/26 anonim ***** válasza:
61%
Előző válaszolónak írom, hogy ha vélatlenül cigány vagy, ne szívd mellre, ez a jellemző a fajtátokra ÁLTALÁBAN. Tehát nem vagyok taljesen rasszista egyéneket sosem ítélek elsőre származás alapján. Ráadásul még a csajom is cigány, szóval nem vagyok egy vaskalapos gyökér (annyira)
2009. márc. 26. 12:33
 14/26 A kérdező kommentje:

Egyébként ez tul.képpen költői kérdés volt,évek óta tehetetlenek vagyunk,egyszerűen kiváncsi vagyok,ti mit

csinálnátok.Jön a jó idő,a helyzet fokozódni fog,télen

nem az udvaron arénáznak,de így is gáz.És valóban nem egy családról és nem egyszeri buliról van szó.Pereskedés,rendőrség?Mi szeretnénk életben maradni.

2009. márc. 26. 13:09
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Szólj be egy fülkéből késő este, hogy kábítószerrel üzletelnek a lakásban. Ha szerencséd van, kommandósok jönnek és az elég kellemetlen.
2009. márc. 26. 14:42
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

nincs polgárőrség vagy hasonló? egyébként nem hiszem el,hogy ne lehetne valamit tenni . keressetek fel valami jó ügyvédet,de szerintem ha az se használna ki lehet találni valami oylat ami nagyon kellemtlen. Boritsatok fekáliát rájuk,vagy ragasztózzátok be a zárjaikat pillanatragasztóval.

Ha cigány,ha nem mindenképp tenni kell valamit.

Viszont,ha etnikai konfliktust gyártotok belőle,akkor aztán tényleg semmi értelme bármilyen módszernek,mert az lesz a háborúskodás oka, és nem az amit tesznek.

2009. márc. 26. 16:20
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

12:33 - asnak:

Ne lepődj meg, ha megy az e-mail a kérdésed megválaszolására!

Itt nem fórumozok veled......

Itt se véletlenül kukáztak le!

2009. márc. 26. 19:26
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Aztán mehetsz az "óvónéniknek" sírni, panaszkodni!

:D

:P

2009. márc. 26. 19:29
 19/26 A kérdező kommentje:
Igazából nem értem kinek akarsz emailezni.Nekem,v a 12:33-nak.
2009. márc. 26. 23:31
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jött az üzi:) Az óvónéni is olvasta, alaposan meg is büntetett, ezért elnézést kértem a válaszolótól a félreérthető fogalmazásomért, amit jogosan nehezményezett.
2009. márc. 27. 00:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!