Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mennyit kell várni az állampol...

Mennyit kell várni az állampolgárságra?

Figyelt kérdés
Helló. A kérdésem az lenne, hogy a kettős magyar állampolgárságra mennyit kell várni, az kérelmezéstől számitva? Március közepén adtam át a kérelmet Vajdaságban, és akkor azt mondták, hogy 2, max 3 hónap. Valakinek esetleg tapasztalat, vélemény? (Kérek mindenkit, hogy csak a kérdéssel kapcsolatos választ irjon. Nem szeretnék egyéb '' radioaktiv'' témákba belekezdeni.) Előre is köszönöm.
2011. jún. 23. 12:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősömnek olyan fél év körül volt.
2011. jún. 23. 12:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a Szerb-Magyar határon kérdezgettem, ott azt mondták, talán 1 évet is várniuk kell. Konkrétan Januárban adták le, és azt mondták decemberre ígérik.
2011. jún. 23. 15:41
 3/4 redboy válasza:
NA eZ engem is érdekelne. Én május 4.én adtam át szabadkan és még semmi. már kezdek ideges lenni. van egy ismerösöm aki Morahalmon adta át marciusban és már agusztusban megkapta. De hallottam mástol aki Szegeden adta at februarban es most kapta meg november elso napjaiban, szovsl rendkivul valtozo. Nekemmeg mar szuksegem lenne ra....
2011. nov. 11. 19:07
 4/4 redboy válasza:
Irtam a nagykövetségre és megkérdeztem mi a helyzet. erre rögtön jött a válasz hogy december eleje megfelel. ugyhogy már megis van a válasz. 8 honapot kell várni jelenleg az állampolgárságra.
2011. nov. 17. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!