Mi a francért mentik fel most a Sztojkát?
Azt bizonygatja ö és ügyvédje hogy ott se volt!!! meg áll az eszem!! Hát nem rajta van azon a videón??? Dehogynem, 3. -nak jön ki a bárból!
És most felmentik, 3 hétre hogy ujratárgyalják, remélem kiengedik, szétverem a pofáját... (jó, szájhös vagyok :D)
Ha kiengedik nincs igazság a földön! Ilyen nincsen! 3 hét, de SZABADLÁBON védekezhet!! Hát 3 hét alatt Gyalog be tudná utazni a földet, 3 hét alatt annyi aksit lead a telepen meg vasat hogy egy űrállomást építtet a HOLDON!:D
De amúgy felvagyok háborodva!
Vélemények?
"Én azt gondolom, hogy ö a bíroságon nem faszagyerek volt, csak megilyedt a büntetéstől, és kitört belőle ez az ilyettség. Mert azért egy életfogytiglan télleg ilyesztő!"
Na most szerinted, ha Sztojka megijedt az életfogytól, mit érezhetett az áldozat, aki szép lassan levérzett, és percről-percre egyre biztosabban tudta, hogy neki vége, annyi, kaput...
Szerintem az életfogytiglan a minimum, amit egy ilyen gyilkosság elkövetője, vagy társtettese megérdemel. Mondtam már. Aki nagy legény késsel, legyen nagy legény akkor is, ha utólérik a tettei következményei.
Aki pedig azt állítja, hogy önvédelemből szúrtak, gondolja el, hogy miért épp halálos területekre szúrtak, nagy pontossággal.
Ráadásul vese, ami nem is elől van, hanem hátul.
Ha én megijedek valakitől, és védekezek, valószínűleg a felém csapkodó karját vágom meg, legrosszabb esetben hasba, mellbe szúrom. Így logikus nem?
Nem bújok be alá, hogy oldalról szúrjam meg. Aki így bánik egy késsel, az tudja mit csinál, és ölni akar.
Akkor meg vállalja érte a felelősséget.
Egy ilyen embert soha nem szabad visszaengedni emberek közé.
Pláne, hogy az előélete is mutatja miféle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!