Mitől van az hogy az én levegőztetőm annyira kavarja a vizet más you tube os vidiken olyan szép csendes a viz az ennyimbe mi a francért kavar ugy a levegőzető?
Próbáld ki szivacsszűrővel, talán kisebb lesz az áramlás.
Én pl a kavicsos szűrőm tetejére vágtam egy szivacs karikát, és máris jobb volt az áramlás. Előtte a betta halam nagyon zavarta az erős sodrás, látszott is rajta hogy tele van a faca, de a neonok meg borzasztó mód élvezték. Nemtom jól e? de kitaláltam hogy egy kb centis szivacs lapból vágtam bele egy karikát. azóta mindenkinek jobb.neonoknak maradt a játszótér, és a bettám is tud úszni.
Levegőztetőről vagy szűrőről van szó?
Mekkora az akvárium és milyen teljesítményű a levegőztető?
A halileát nem ismerem, de próbáld lehúzni a levegő csövet róla teljesen, akkor nem fúj levegőt. A szűrő kifújóját pedig fordítsd a fal felé, úgy talán kisebb lesz a sodrás.
Ha sehogy nem jó, akkor meg vegyél egy Aquael fan-1 szűrőt helyette, az nem csinál tornádót.
Nem, a lényeg, hogy mozgassa a vízfelszint.
A szűrő tipusát nem írtad, lehet, hogy szabályozható a teljesítménye.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!