Mégis mire véljem a mai rendőri látogatást, amit hozzám intéztek?
Figyelt kérdés
A történet ott kezdődik hogy van egy szomszédom, aki felettébb kíváncsi az én portámra, persze vannak még páran így mert magas kerítésem van amin nem lehet átlátni, és 5 kutya van a portámon szám szerint 3 rottweiler és 2 dobermann
Valaki ki hívhatta a rendőröket rám, mert ketten kijöttek becsengettek az arcom elé tettek egy szép házkutatási parancsot, természetesen nem akadályoztam a feladatuk végrehajtásában
Nyílván ha drogot termesztenék nem itthon tenném ahol nagy a sürgés-forgás
Jogosan jártak el?
2011. máj. 27. 01:23
12/18 anonim válasza:
én is megérdeklődném hogy ez meg miért volt.annyit elfog mondani hogy bejelentéás miatt vagy miért.
13/18 anonim válasza:
Még az is kiderülhet, hogy valaki más ellen folyik nyomozás, aki valótlan dolgot állított rólad, és ezért mentek ki. Akkor is jogod van tudni, hogy ennek a "kivonulásnak" mi áll a hátterében.
Én biztosan nem hagynám annyiban!
14/18 anonim válasza:
Csakúgy a rendőrök nem mennek átkutatni a házatokat egy feljelentés alapján, szerintem mindenképp menj be az őrsre és járj utána hogy ez most mi volt milyen alapon. Kutyák miatt szerintem nem mentek volna ki házkutatásival. Van egy irigy szomszédod vagy valaki a környéken akinek voltak zsaru ismerősei és rád küldte hogy kicsit nézzenek körül hogy mi ez a "titkolozás".
15/18 anonim válasza:
Lehet, hogy kíváncsiak voltak, hogy érdemes-e ellopni valamit a magas kerítés mögül :(
16/18 tetris válasza:
Hallottam már olyan, hogy rosszul megadott címre mentek ki házkutatni. A 2-es számú házba mentek, pedig a 22-be kellett volna.
17/18 A kérdező kommentje:
A sok válasz alapján megerősítettetek abban hogy utána járok, mert nagyon nem szeretnék ilyen le égést mégegyszer
2011. máj. 27. 23:37
18/18 anonim válasza:
Írd meg,mi lesz a vége,és sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!