OEP - közigazgatási hatósági vizsgálat? Ez mire való?
Kaptam egy levelet, hogy még egy évekkel ez előtti baleset miatt az OEP közigazgatási vizsgálatot indított, és én mint tanú vagyok benne.
Ez mégis mit jelent? Mit akarnak ebből kihozni?
Az a gondjuk, hogy akkoriban milyen vizsgálatokat végeztek és milyen gyógyszereket írtak fel vagy szóval mi a frász értelme van ennek?
ja ezt nem tudtam, csak mert úgy emlékszetem, h a nyugdíjigazgatóság intézte valamikor a rokkantnyugdíj-ügyeket, de akkor tévedtem
hát így viszont minden bizonnyal ez van a háttérben, na erre befizetek, csak azt tudnám, hogy egy boka szalagszakadásban mi a frászt akarnak vizsgálni. ott sok bűnöst nem találnak, bár ha találnának, akkor se tudom, hogy mi van? talán behajtják a rojkkantnyugdíjat az okozón pl egy közlekedési balesetnél?
hát jó kérdés ez, de nagyon kíváncsi leszek erre, úgy látszik tényleg beindultak a torpedózások, ahonnan csak lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!