Ha a gyermek még mindig nem képes kötelezettségfeinek eleget tenni akkor védelembe vétel után mi következik?
Jelenleg egy gyermek védelembe van helyezve.
Mi a következő lépés ha nem tesz eleget az előírtaknak?
Nem. Oda csak akkor kerül, ha valamilyen bűntettet hajt végre. Ahhoz először bírósági tárgyalás szükséges a Fiatalkorúak Bíróságánál, majd ha bűnösnek találják, akkor kerül javítóintézetbe, vagy a Fiatalkorúak börtönébe.
De mi a konkrét problémád?
Nem járok suliba és 2 éve van családgondozóm.
Fenyegetőztek az intézettel de előbb mindenképpen a bírságnak kell kijőnnie.
Jelenleg védelembe vagyok véve és nem tudom mi következne ezután ha továbbra sem járnék iskolába.
Nem tudod pontosan meg mondani?
Amugy van pszihologusom is aki állitólag bead egy javaslatot és ki vesznek a családból.
Magántanulót nem fogja javasolni a családgondozó mert nevelésemmel van a baj azt mondják.
Nem csinálom amit mondanak és hogy én ugy vagyok vele, az lesz ami lesz meg nem tudom mi akarok lenni.
Mit fognak csinálni védelembe vétel után?
Hova fognak vinni?
Hát ezaz, de akkor mért fenyegetőznek mindennel...
Az iskola feljelentett és bekellett menni a polgármesteri hivatalba is.
Bírság még nem volt meg jelenleg védelembe vagyok helyezve.
Amúgy, a pszihologus javasolhatja hogy kiemeljenek a családból...
Mit is javasolna pontosabban szerintetek és kinek küldené el és hova vinnének? Nem tájékoztatnak ezek rendesen...
Egyszer azzal fenyegetőznek elvisznek utána meg a családiról beszélnek és mégse visznek el...
Mi az igazság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!