Fizettek itt ki valakit felszámolás után bérgarancia-alapbol?
Figyelt kérdés
Jogerőre emelkedett ,a biroság innentől 15napot adott a felszámolónak.olvasgattam itt a neten hogy a munkaügyi központnak is 8napja van hogy "megitélje"aztán utal a felszámolonak és aztán majd ő nekem.Hogy van a menete pontosan?Most küld nekem valami formanyomtatványt a felszámolócég?2011. ápr. 28. 09:59
1/5 anonim válasza:
Szia!sajnos nem tudok jo hirrel szolgalni,mert meg en is arra varok h kapjam mar meg a penzem.borzaszto h nem fizetnek csak honapokra ra.Mindig van valami kifogas ami miatt nem tudjak meg igenyelni a penzt.
2/5 A kérdező kommentje:
jaj neee:(bár én ugy gondoltam hogy mivel jogerős az itélet és 15napot kapott ha nem haladnak vele,akkor teszek lépéseket az ügy érdekében.több mint 2éve várok,már elfogyott a türelmem:/
2011. ápr. 29. 08:46
3/5 anonim válasza:
Az en tortenetem a kovetkezo:2011 feb 4 el felszamolas kezdodott a cegemnel.marc 10 tol felmondasi ido aprilis 22 ig ez ido alatt nem kaptunk fizut ill azota sem...eloszor a felszamolotol kaptunk levelet h ezert es ezert megszunik a ceg nincs munka jar vegkielegites is.aztan ujjabb level melyben kerik a szamlaszamom h utaljanak.aztan 1 honapmulva level az egeszsegpenztaras papir aztan azota semmi...varunk nallatok?miert kellett jogerore emelkednie?miert nem fizettek?
4/5 A kérdező kommentje:
nálunk jogutód nélkül szünt meg és ezért számolták fel.2009.novemberében kezdődött a felszámolás.nem volt miből fizetni ,perskedni pedig azért kellett mert vitathatonak minősitette a felszámoló a hitelezői igényemet.beadta a biroságra,lemet jó pár tárgyalás,egyikre sem jött el,de folyamatosan fellebezett:Svégül megnyertem idén márc.23.án első fokon az egészet.Azt mondta nem viszik másodfokura,elfogadják(telefonon mondta,de lehet fellebezett mégis,majd hivom ma a biroságot)elég soká küldték a végzést én 04.14.én kaptam meg,nálam 29.én jogerőre is emelkedett,ha nem mondott ellent,akkor kb náluk is ekkor ha időben átvették a levelet.innentől kapott a biróságtol 15napot hogy a papirjaim és a pénzt is utalja amit igényelni kell a bérgarancia alapbol.és ha nem fizet a 15napon belül?akkor végrehajtó??nálunk ennyi nagyvonalakban
2011. máj. 4. 08:15
5/5 A kérdező kommentje:
ja és sajnos most tudtam meg utólag,hogy ha 1 év eltelik a felszámolás kezdete ota akkor ,plussz még 2havi bérnek megfelelő összeget is kanom kéne,de szerintem ezt már buktam:/
2011. máj. 4. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!