S. O. S Kérlek szépen segíts ez nekem nagyon fontos! MIT KELL CSINÁLNOM, HOGY ELTUDJAK KÖLTÖZNI?
Figyelt kérdés
Most édesanyámnál élek de elfogok tőle költözni. Most még nemtudja ezt eddig csak a rokonommal beszéltük meg akihez költözöm. De a gyámügynél vagy hol kell ezt elintézni , hogy eltudjak költözni? És mondjuk mikorra tudnék? És hogyan? Letudnád írni nekem ezt az egész folyamatot? Mert ha szó nélkül elmennék vagy valami azt nem lehet mert 12 éves vagyok még kiskorú és anya is fogja tudni de hogy kell ezt a egészet? Mert a rokonom se tudja ő is utána keres meg utánanéz de még nem talált semmit. Talán ti segíthettek nekünk mert ez nagyon fontos:) légyszives ne gúnyolódjatok csak rendes válaszokat várok előre is nagyon köszönöm :)2011. márc. 31. 22:25
1/2 anonim válasza:
Menj el a rokonoddal a Gyámhivatalhoz vagy a Családsegítőhöz. Mondd el,hogy miért akarsz elköltözni otthonról. Ha jogos,akkor fognak segíteni.
2/2 anonim válasza:
Csakis alapos indokkal tudsz elmenni, plusz a családsegítő segítségével. Pld. ha üt-ver az anyukád, vagy nem lát el, nem ad enni, veszélyeztet, stb. Egyébként nem fognak "belemenni". Jobb lenne anyukáddal is megbeszélni (már ha lehet) mert aztán a rokon és anyukád között pld. ebből iszonyú balhé is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!