Ha a barátnöm nem töltötte be még a 18 at (17) és össze szeretnénk költözni a szüleinek mennyi beleszólása van? Milyen probléma születhet ebböl a dologbol ha megtesszük a szülei tiltakozására?
Figyelt kérdés
én már betöltöttem dolgozom is normál bejelentett munkám van nem is keresek rosszul a mai viszonylathoz képest,házam is van, ha ezek esetleg számitanak valamit..........2009. jún. 8. 21:20
1/4 anonim válasza:
Ha a szülei nem engedik, hazavitethetik, esetleg téged is feljenthetnek. Szerintem várjátok ki azt az egy évet, nem sok idő már, jobb a békesség a szülőkkel mindenkinek.
2/4 anonim válasza:
Szia!
A 16. életévét betöltött fiatalkorú elhagyhatja a szülői házat akkor is, ha ahhoz a szülők nem járulnak hozzá, de csakis a gyámhatóság engedélyével.
Ha ilyen gondotok van, forduljatok oda, és győzzétek meg a gyámhatóságot. Ez esetben teljesen jogszerű, ha a lány elköltözik otthonról.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. jún. 10. 09:09
4/4 anonim válasza:
18 év alatt a rendörségi bejelentés után,a szülő hazavitetheti a gyereket!Én pont így jártam,régen nagy volt a szerelem.(csak én akkor már betöltöttem a 18-at,így a rendőrség csak kijött,megnézte jól vagyok-e de nem tehettek semmit,mert már nagykorú voltam,19 )Persze ma már 31 éves vagyok,és mondanom sem kell,hogy nem Ő lett a férjem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!