Jogilag honnan kezdődik a nemi erőszak? Sztem gumijogszabály, de mégis durva következményekkel. Nem?
Arra gondolok, hogy ne legyünk álszentek, bizony rengeteg nő imádja, ha a srác kőkemény kezekkel bánik vele, de még olyanról is hallottam, hogy a csajszi azt imádta, ha a srác letérdeltette maga elé, és a hajánál fogva rángatta a farkán, és így szopatta le magát, ha meg nem nyelte le, még két fülest is kapott, na de még mindig ott tartunk, h ezt imádta a csajszi.
A lány tehát megőrül a srác keménységéért. na puff ....
És akkor ugye lehet folytatni ezt az igyen gyakori kibilincselős meg egyéb keményebben folytatott szexuális együttlétekkel, na de most mégis jogilag hogya a frászba lehet elkülöníteni a nemi erőszakot attól, ha bizony a csajszi kőkeményen szereti, csak mondjuk másnapra meggondolja magát, és X okból ki akar cseszni a sráccal, aztán az meg észre se veszi, már le is tartóztatták.
Egyrészt nem nagyon szubjektív ez az egész jogszabály, másrészt meg nem iszonyatosan vissza lehet vele élni?
Arról meg ne is beszéljünk, hogy tehát itt orvosi lelet nem játszik, hiszen egy ilyen durvább sexnél lehetnek finomabb sérülések, és hát kizárólag a csajszi állítása alapján lesz a srác egy "utolsó mocskos erőszaktevő".
Nem látjátok ezt iszonyat nehéz kérdésnek?
Első vok.
Ha nem volt erőszak, csak szimpla, sima gyengéd szeretkezés, és másnap elmegy a rendőrségre és azt mondja, hogy megerőszakoltad, akkor is neked lesz véged, mert a nemi érintkezésnek akkor is vannak nyomai, ha nem verted meg. Szóval ha hülye nővel kezdesz, ígyis-úgyis megszívod.
hát ez az ....
akkor csak azt nem értem, hogy 1 állítás kontra 1 tagadás esetén miért a férfi húzza a rövidebbet szükségszerűen
Az erőszakos közösülés nem egyenlő a durva szexszel. Gondolom érzékeled a különbséget, de ha nem akkor: a durva szexnél van beleegyezés, erőszaknál viszont nincs.
Már az is erőszakos közösülésnek számít, ha a nemi szervek összeérintkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!