Ha megüt a tanár, visszaüthetek neki, vagy megdobálhatom például a tolltartómmal? 14/f (református suli)
Ne legyél, kibírom. Ha egyszer bekerülsz 600 ilyen fiatal közé, remélem, neked bejön majd a régies, patetikus sítlus, álbeszéd, amit, ha meg is értenek, minenki rajad röhög majd.
Elárulom, nem Pannonhalmán vagyok, és az inerneten olyan szavakat is megengedek magamnak, amit a köznapokban kerülnék-. De kevés hazugabb, ocsmányabb közelítési, kommunikációs stílus van mint az álmimóza. Ráadásul egy nap míg kiesel a szerepedből.
Ahol Tökölre, Aszódra induló,eljárás alá vont, vagy a Stőlő u.-ból bejáró fiatalok ülnek, megnézném egy órádat,
mondjuk egy nyelvtant, vagy matekot, vár a youtube,feltöltöd és taníts mester!!!
Vagy; mással kötekedj.
Figyeljen, próbáljon meg este fél tizenkét órakkor úgy elolvasni egy fél oldalt, hogy meg is érti az egészet. Tuti, hogy nem fog menni, meg amúgy is én úgy veszem észre, hogy maga kötekedik, mivel így lehord, hát magával biztos nem lehet élvezetes egy óra sem! És igen, Sajtee már kétszer is írta, hogy csak a jogaimat kérdeztem, Ő legalább rájött, míg Ön a maga 40 évével nem.
Ja, és fogadjunk, hogy ha Ön az óráján le "görcs"-özné az egyik diákot, még csodálkozna ha vissza szólna!
Gondolja magát a helyébe annak, akit lehord és tekintsen rá úgy, hogy Ön mit cselekedne. Nem hiszem, hogy Maga hagyná! És ha itt jönnek a többiek a "de tiszteletet kell adni a felnőtteknek" szöveggel, én egyet értek velük, de akkor a felnőtt is adja meg a tiszteletet!
Semmi gond a tanár írásával. Egyszerűen senki sem használ központosítást, és itt sincs sorkizárt stílus, ezért nehéz rendesen elolvasni egy hosszabb szöveget, főleg egy mostani nagyobb felbontású monitoron - mert ott ez, amit írok, ez is belefér két sorba,
ezért érdemes az alt+entert-el törni a sorokat.
Az ember ugyanis nehezen tud feldolgozni/elolvasni 30-40 szóból álló, összefüggő sor-mondatokat. :)
Első!
Nem emlékszem, hogy osztottam volna neked lapot. Ki kérdezett téged? Senki! Fogd be a szád és kérjél bocsánatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!