Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha megüt a tanár, visszaüthete...

Ha megüt a tanár, visszaüthetek neki, vagy megdobálhatom például a tolltartómmal? 14/f (református suli)

Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 18:44
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
Utolsó: Mert annak van értelme...
2011. márc. 24. 13:31
 42/55 anonim válasza:
68%

Ahelyett , hogy itt kérdezed a szüleid kellett volna megkérdezned. Nekik hol a felelősségük, nekik kell a gyereket nevelni a tanárnak meg tanítani.

Ha már odáig jutsz , hogy a tanár megüt akkor biztosan meg is érdemled, anyádnak meg apádnak kéne jól megnevelni. S akkor ilyen kérdés eszedbe sem jutna.

Viselkedni kell az órán , nem elrontani a többiek munkáját.

2011. márc. 24. 13:57
 43/55 A kérdező kommentje:
hipp-hopp jön Vukk!
2011. márc. 24. 17:21
 44/55 anonim ***** válasza:

20 éve tanítok, de még fel sem merült, hogy bárkit megüssek, (a vágyak szintjén persze hogy igen), mert ez az ami a tanár pályafutásának végét jelentheti.

Pontosabban 3 dolog,

1-Megüti a tanítványát

2-megb. a tanítványát, akárhány éves is a tanuló

3-részegen megy be órára

Egyik tanár sem úgy kezdte, hogy de jó lesz majd megverni ezt a sok fszt. (Bocsánat, nem fogok finomkodni.)

Ha már idáig eljut, hogy üt, akkor azt jelenti, minden remény nélkül próbál tanítani, MERT 5-6 TAHÓ PARASZT BŰNÖZŐ fegyelmezésére megy el az óra 3/4-ed része, és az a pl. 10 tanuló, aki emberként viselkedik és tanulni ment oda, nem tudja EZEK miatt megvalósítani a céljait, nem tud figyelni, jegyzetelni, kérdezni, tehát képességeit kibontakoztatni. Magam is tartok tőle, hogy a saját gyerekeim majd ilyen osztályba kerülnek.

18 éves korig még az analfabéta állatokat is bent vagyok köteles tartani az órán, mert kirúgni, nemhogy a suliból nem szabad senkit(kivéve, ha más intézmény jelzi hogy mehet), hanem még az óráról kitenni sincs jogom. (18 éves koráig+ tanév végéig kell ott aszalni az ilyeneket- tankötelezettség!). Remélem bejön a 15-nem, de 16. Mivel ezeknek tök mindegy meglesz-e az érettségi, más emberek életét is van pofájuk elcseszni, úgy hogy meggátolják az óramenetet, mobiloznak, fotóznak, fájlokat cserélnek,csöngetnek,"zenét" hallgatnak, amit mindenki hall, szo.patják aki tanulna, pofáznak,rongálnak, köpködnek verekednek, beszólogatnak a tanárnak, részletkérdéseket tesznek föl "poénból", nincs füzetük és csodálkoznak ha kérem, minden kárt ami elképzelhető, megcsinálnak az OSZTÁLYTÁRSAIK kárára.

(A rasszista sggarcúnak írom; 99%-uk magyar. Ugyanis kőkemény szegregáció van, mindig is volt, nem tudom, ha nem lenne mihez vezetne.)

Én egy határon túl nem tudok mit kezdeni velük, naplóba jel, szülő, behívása, ált. megérdemelt bukás, amivel viszont az alatta közeledő osztálynak teszek keresztbe, úgyhogy azoknak az ofőjével vérre menő vita szokott lenni.

Még egyszer , átlagos, nem elit, de nem is a legallja középiskolai osztályok 20-30%-át teszik ki az ilyen figurák. Tisztelt Szülők, az Önök gyermeke melyik csoportban van?

Én jobb híján hátrabszom őket a retekbe, és nem írom be ha nincsenek ott, mert így a normális diákok előrejönnek és tanulnak, vállalom a fegyelmi fenyegetettséget, hogy nincs benn a hiányzás a naplóban. Legjobb, ha be sem jön az órára. "Nem veszem észre". Mindezt a normális tanítványaim jövője miatt.

Ja , és ha valaki netán magához tért és előbbre jönne, várom, és a múltjára a fátyol.

Amúgy mit gondoltok miért van az, hogy 95% leérettségizik? Tanulnának végül? Ugyan. A kérdések, (főleg a szóbelin) vannak annyira lebutítva, hogy még egy zombi is átviszi a kettes lécet. Tehát ha irásbeli 1, (pont=0), a szóbeli 3-as lesz.

Tehát ha a tanár üt, az már annak a jele, hogy idegileg nem tudja feldolgozni a szakadékot,ami a tanítási vágya, és a valóságban ott ülő csótány között tátong.

A kérdezőnek,- ne legyél túl nagy sggfej, netán figyelj ha már úgyis ott vagy, talán néha tanulj a szünetben óra előtt, (otthon?-már nemm is írom le), legyen vezetett füzeted, könyved, ezeket olvasgasd, és akkor nem csak, hogy nem üt meg a tanár, hanem életedből 4 év! nem a semmire! megy el. Lehet , hogy önálló, normális, munkával rendelkező ember válik belőled.

Ha mégis ez, (verés) történne veled, ami szinte lehetetlen, visszaütsz és mondjuk a tanár csontja törik, (elég az orr repedése is), akkor őt valószínüleg kirúgják, téged meg bíróság von felelősségre közfeladatot ellátó személynek okozott súlyos testi sértés miatt, tehát ez felejtős. Hogy ilyeneken agyalsz,- kb. el tudnálak helyezni a hátsó padban , de tévedhetek is, meg onnan előre is lehet jönni.

Indulj előre amíg van működő agysejted. Ez az éved van hogy elkezdd. Soxerencsét.

Egy tanár.

2011. márc. 25. 01:44
 45/55 anonim ***** válasza:
73%

De emberek! ne szidjátok már! Csak megkérdezte, biztosan kíváncsi volt, hogy is van ez, erre rögtön a szüleit kell szidni, hogy bezzeg 30 éve, mikor féltek a tanároktól?

Ez a szánalom, komolyan.

2011. márc. 25. 11:56
 46/55 anonim ***** válasza:
50%
Félreértelmezitek, a pofon az egy elhadart simogatás :-)
2011. márc. 25. 12:33
 47/55 A kérdező kommentje:

Sajtee:

Köszi:)

Azt a hosszút meg most nincs erőm elolvasni, majd később mert fáradtvagyok :D

2011. márc. 25. 23:25
 48/55 A kérdező kommentje:
Amúgy, így gyorsan átfutottam, eléggé úgy ír mint egy mai fiatal. Megkérdezhetem, hogy mit tanít?:)
2011. márc. 25. 23:27
 49/55 anonim ***** válasza:

Biológiát,fizikát, és testnevelést.

Nem érzem magam öregnek, mégha most leszek 40, akkor sem.

Ha elsőre nehéz neked átfutni egy fél oldalt, akkor csavarj egy kicsit az pofanagyság-beállítógombon lefele.

Legalábbis, mikor én voltam középiskolás, (tessék, van öreges szöveg is ha kell,) nem volt szokás azon büszkélkedni, hogy "jaaaj az az olvasás, de nehéÉÉÉÉz", elsüllyedtünk volna, egymás előtt is, nemhogy pl. magyarórán. A tudást és az oktatást ez ekézi, aki sikertelen volt benne, példakép-választásnál megfontolandó.

Amúgy tényleg egy idegesítő kis görcs lehetsz, ha egy felnőtt szakember szán rád fél óra ingyen korrepetálást, te meg ahoz is kevés vagy h. megköszönd. (Másnak 2000, eddig, és van bőven jelentkező, főleg harmadikos, aki nem szeretne bukni).

Tulajdonképpen... nekem is viszket a tenyerem, nem csak a tanárodnak.De rögtön kettőt kapnál, mert a fal adná a másikat!

2011. márc. 28. 21:00
 50/55 anonim ***** válasza:
FOGJÁTOK MÁR FEL, HOGY CSAK ÉRDEKLI, MIK A JOGAI!
2011. márc. 29. 13:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!