Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Le fognak csukni Angliában?...

Le fognak csukni Angliában? (Nagyon félek! )

Figyelt kérdés
Angliában élek és diszkóbol hazajövet egy lány nemhagyott békén,2szer fülbevágott elég erősen én meg adtam neki 1 olyan pofont hogy kiesett az útra és elmentem.(Felkelt utána, szóval nagy baja nem lehet)1hétre rá a rendőrség felhívott hogy felvett a CCTV (kamera) ezzel az üggyel kapcsoltaban és holnap bekell mennem a rendőrségre szerintetek kaphatok börtönbüntetést?? valaki nyugtasson meg!!
2011. márc. 11. 21:06
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Én csak turista voltam a szigetükön, de szerintem másra nem nagyon tudsz hivatkozni, marad a self defense. Ha megemlíted hogy a külföldi voltod miatt történt lehet máshogy fognak hozzáállni, de az ilyet bizonyítani is tudni kell szerintem.
2011. márc. 11. 22:15
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
De csak egy pofon miatt - aminek ugye nincs pár óránál tovább tartó látható nyoma az arcon - börtönbe semmiképpen nem zárnak.
2011. márc. 11. 22:18
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, h ezért lecsuknának o.o A térfigyelő kamera vicces dolog, de biztos nem fogják azt gondolni, h ok nélkül fordultál meg nyakon vágni a csajt. Mivel csak te tudod a teljes igazságot elmondod, h zaklatott, provokált és megvoltál ijedve, így nem vagy büszke rá, de nyakon csaptad, h békén hagyjon. Elég gyakran vannak angliában ilyen kisebb balhék, nem véletlenül vannak majdnem minden szórakozó helyen kisbuszok tele rendőrrel :D Ne parázz, csak mond el, h miért történt és h megbántad, de ez már a te dolgod, h elmond nekik. Minden jót.
2011. márc. 11. 22:21
 24/33 anonim ***** válasza:
Főleg, ha rasszista oka volt annak, hogy megütött. Még a végén feléje sül el rosszul a dolog. De nyugi, ha mindenkit kitiltanának Angliából, aki idegen, és szájonvágott ott valakit, üres lenne az ország.
2011. márc. 11. 22:21
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
utolsó mondatban az "elmond" helyett "mit mondasz" Bocsi, de nem lehet szerkeszteni a hszt >D
2011. márc. 11. 22:24
 26/33 anonim ***** válasza:
Na mi történt?
2011. márc. 12. 11:20
 27/33 A kérdező kommentje:
1óra múlva indulok aztán meglátom mi lesz.Ha nem irnék több kommentet akkor lecsuktak :D
2011. márc. 12. 12:05
 28/33 anonim ***** válasza:
Hajrá, ne hagyd magad! :-)
2011. márc. 12. 12:19
 29/33 anonim válasza:

"Ha nem irnék több kommentet akkor lecsuktak"

Te sem vagy komplett :D

Amúgy drukkolok. Ha még nem késő: ne egyedül menj!

2011. márc. 12. 14:13
 30/33 A kérdező kommentje:
Nah megjöttem nem kaptam semmit eléggé beszarattam a csajt,mondtam én is teszek feljelentést rasszista ok miatt.beszart az összes visszavonták a feljelentést! Köszönöm a kommenteket mindenkit felpontoztam
2011. márc. 12. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!