Le fognak csukni Angliában? (Nagyon félek! )
Figyelt kérdés
Angliában élek és diszkóbol hazajövet egy lány nemhagyott békén,2szer fülbevágott elég erősen én meg adtam neki 1 olyan pofont hogy kiesett az útra és elmentem.(Felkelt utána, szóval nagy baja nem lehet)1hétre rá a rendőrség felhívott hogy felvett a CCTV (kamera) ezzel az üggyel kapcsoltaban és holnap bekell mennem a rendőrségre szerintetek kaphatok börtönbüntetést?? valaki nyugtasson meg!!2011. márc. 11. 21:06
11/33 A kérdező kommentje:
Holnap biztos megmutatják a felvételt csak az a furcsa nekem hogy ez 3HETE TÖRTÉNT és akkor rá 1 hétre hívtak,akkor nem foglalkoztam vele de ma újra felhívtak szal ebből az derül ki hogy nemigen foglalkoznak ezzel az üggyel
2011. márc. 11. 21:14
12/33 anonim válasza:
1. menj a konzulátusra
2. ha ugyanott vágott fülön, ahol te őt pofon, vagyis nem mozdultatok el közben arrébb fél kilométert, akkor őt is látta a kamera
3. lehet hogy tanúskodni hívnak.
4. ilyenért még nem csuknak le, más lenne, ha lebökted volna
13/33 A kérdező kommentje:
Ő előbb vágott fülön 1 perccel kb.utána mondtam hogy hagyjon békén de nem csak jött utánam és mégegyszer fülönvágott (Mivel boxoló vagyok ezért türtőztetnem kell magamat ) de nem birtam valahogy lekellett állítanom
2011. márc. 11. 21:17
14/33 anonim válasza:
Mire kijössz perfekt Angol leszel.
Csak vicc volt ezért nem csuknak le maximum kitiltanak Angliából.
15/33 anonim válasza:
Konzulátus mindenképp; amúgy meg ő kezdte, te megvédted magad. Az meg, hogy mennyire lesz arányos a végeredmény, az attól függ, hogy ki vezeti az ügyet.
16/33 anonim válasza:
amúgy mi az hogy "nem hagyott békén, 2szer fülbevágott"? Baja volt veled hogy felpofozott vagy zaklattad?
17/33 A kérdező kommentje:
Be volt rúgva, és megtudták hogy nem angol vagyok csupán csak ezért
2011. márc. 11. 21:35
18/33 anonim válasza:
biztos megbüntetnek a kékek de börtönbe egy pofonért nem fognak zárni,hacsak nem volt elötte valami ijesmi ügyed
19/33 anonim válasza:
Jah értem...hát mondanám, hogy mond ezt a rendőrségen is, de amilyen hülyék a rendőrök nem biztos hogy el is hiszik. Reméljük hogy a felvételen látszik hogy a csaj részeg.
Mondtak esetleg valamit a telefonon ami arra utalna hogy vádolnak valamivel?
20/33 A kérdező kommentje:
Elmondták a dolgot hogy mivel kapcsolatba hívnak én mondtam hogy nem én voltam bla bla bla de mondták hogy holnap fáradjak be szépen szal holnap kiderül remélem látszik hogy ő ütött először
2011. márc. 11. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!