Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ebben az esetben kaphatok...

Ebben az esetben kaphatok valamiféle kártérítést?

Figyelt kérdés

Sztori:

Egy éjszaka egy srác (17) lefejelt engem, hogy direkt vagy sem, nem tudom egyértelműen eldönteni. Orron fejelt, vérzett, feldagadt stb. 2 nappal utána elmentem sebészetre, röntgenen azt mondták nincs eltörve, elmúlik, olyan lesz mint régen, így hát semmi következménye nem lett a dolognak.

Ez volt kb 7 hónapja, azóta se múlt el teljesen, széles lett az orrom, púpos, egyéb deformáció is van. 2 szemtanú is van az eseményre. így utólag kaphatok valamiféle kártérítést hogy megcsinálják az orromat? (17 vagyok én is).

Ha bármiféle kérdés van, írd le nyugodtan!

2011. febr. 27. 21:34
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt fontos hozzátennem hogy erősen részeg volt a srác.
2011. febr. 27. 21:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Annyira erősen azért mégsem, hogy ne tudja hogy hívják.. csak nem törődött semmivel, teljesen el volt szállva, idiótán viselkedett
2011. febr. 27. 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:
van látlelet?
2011. febr. 28. 18:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát kaptam egy papírt, azon rajta volt a diagnózis, meg oda is volt írva hogy lefejeltek.
2011. febr. 28. 21:46
 5/7 anonim válasza:
Szerezni kell egy ügyvédet. Ha érvényesíteni akarod az igazadat a bíróságon mindenképpen szükség lesz rá. Ő majd megmondja mi kell.
2011. márc. 4. 10:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Kártérítésért akkor kellett volna feljelentést tenni.Minél hamarabb , annál jobb.Hét hónap után nem hiszem , h foglalkozni fognak veled sem a rendőrségem sem a bíróságon.

Azért konzultálj valami rendesebb ügyvéddel , bár olyan igen kevés van.

2011. márc. 4. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Az akkori feljelentés nélkül ez nehezen fog menni.
2011. márc. 4. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!