Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Még idén betiltják a dohányzás...

Még idén betiltják a dohányzást a kocsmákban, éttermekben, kávézókban. Mi a véleményed? Támogatod vagy sem?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 08:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves előttem szóló!

Képzeld nincs azon a helyen ,ahol ő lakik(tiszántúl),ott vagy elmész az egyetlen helyre,vagy éhenhalsz.ennyi a választás.És képzeld nem azért ment vendéglátóba,mert annyira csipázná,hanem mert valamiből meg kell élnie és meg kell keresnie az egyetemre és ételre valót.

2011. márc. 1. 16:19
 22/23 anonim válasza:
Külön termekben, szagelszívóval ellátva lenne a legjobb. De sok kocsma sajnos ezt nem engedheti meg magának a helyszűke, vagy a pénzhiány miatt. Sok dohányosnak nem esik nehezére kimenni és ott rágyújtani. És én is már voltam kocsmában párszor, annak ellenére, hogy nem cigizek, sőt!!!!még alkoholt se fogyasztottam mindig...egyszerűen olyan társaságban voltam, hogy ők kocsmázni akartak, és én ezért ne menjek velük???akkor már ne is barátkozzak olyanokkal akik szeretnek kocsmába járni?? Igaz, hogy az ember tudatában úgy él a kocsma, hogy ott piálnak, meg dohányoznak..és persze sokan szeretik ezt a 2őt összekötni. De sokan vagyunk olyanok, akik nem bírják a füstöt. Úgyhogy nekem nem lenne gondom ezzel a törvénnyel...SŐT! viszont ahol meg tudják oldani, ott legyen dohányos és nem dohányos rész...ennyi...
2011. aug. 24. 16:08
 23/23 anonim válasza:

Csak emlékeztetőül:Szervezetünk sejtjei számára az éltető oxigént a vörösvérsejtek festékanyaga,a hemoglobin szállítja.Az oxigén lazán kötődik a hemoglobinhoz a tüdőben,és a hajszálerekben könnyedén leválik róla.A belélegzett szénmonoxid(CO)is a vérfestékhez kötődik,csakhogy háromszázszor erősebben,mint az oxigén.A szénmonoxid kiszorítja az oxigént és elfoglalja helyét a hemoglobinban.Minden további belélegzésnél egyre kevesebb oxigén számára jut "szállítótér",mert egyre több hemoglobint kötött meg a szénmonoxid.50%-os telítettségnél a mérgezett rendszerint már elveszti eszméletét.75-80% esetén bekövetkezik a halál.Ha 0.2%-tartalmazó levegőt lélegzünk be,egy óra alatt a szénmonoxid már a vérfestéknek kb.50%-át kötötte meg.

Lehet választani.

2011. dec. 14. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!