Egy alezredes lány nyomoroghat?
Ma magyarországon számos, jobb sorsra érdemes ember nyomorog. Te is belecseppentél ebbe a körbe, mint ahogy nagyon sokan. Sajnos senkit nem érdekel a múltad, illetve senki múltja. Ebben az országban, ez van érvényben:
"Segíts magadon, Isten is megsegít"
a múltad már senkit sem érdekel
Én dédapám 10 évig volt orosz fogságban Szibériában, . mégis szegény vok
nyomoroghat nyugodtan
Második válaszoló vagyok.
A véleményemet a kérdező édesapjától elkövetkeztetve írtam. Most ugyanaz a véleményem, hogy számos jobb sorsra érdemes ember nyomorog. Ezt úgy értem, hogy sokan saját hibájukon kívül süllyedtek a mélybe. Feltételezem a kérdező is ezek közé tartozik. Nem húszéves, és nem kell okolni azért mert négy gyermeket vállalt.
Kérdezőnek:
Sajnos tényleg nem nagyon várhatsz segítséget. Ebben az országban nem számít senki boldogulása. Ráadásul láthatod itt is milyenek az emberek. Előbb ítélkeznek, aztán gondolkodnak. Gondolom vannak felnőtt gyermekeid, akiket kénytelen leszel munkára fogni, segítsenek Neked. Lehet tévedek, de poszpomusz mellé pénzt is kaptatok?!
Sajnálom, hogy nehéz nektek.
Ui: Több talp masszírozást vállalj!:))
ha zsidó lett volna az apukád, akit kivégeznek
akkor most kapnál kárpótlást
nem éheznél
ott leszármazó leszármazója is kárpótlást kap
1. múltbéli rokonaink sorsából ne akarjunk már megélni...
Én is lobogtathatnám a papírokat, hogy mit tettek és vettek el a komcsik a családomtól...
2. "...szegény körülmény között..."
Mint oly sokan mások.
3. "...wc sincs bent..."
Két nagymamámnál sose volt bent WC
4. "apám múltja és az én életem orvoslásáért"
Ezt ebben a formában ne!!! Édesapád már megkapta a neki járó tiszteletet és elismerést, de te?
Mit csináltál, amiért érdemelnél is bármit?
Mit vársz? Mivel orvosolják a TE életed?
Lakással, pénzzel, munkával?
Feltennék pár kérdést:
1. A közös udvari részen lehetne termelni zöldséget?
2. Termelsz zöldséget?
3. Állatokat lehetne tartani?
4. Tartasz?
5. Fával fűtesz és fával főzöl (tudod... sparhelt, spór)?
6. Gyerekeid szedik össze a fát és gyújtóst az erdőből?
7. Van kút az utcán?
8. Onnan viszitek a vizet?
9. Ruházatot a Máltai Szolgálattól szerzed be?
Tulképp, ha ezeket megteremted, akkor meg is van oldva az életed szinte 0 Ft-ból. És CSP-ből meg tudod fizetni az iskoláztatás és a netet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!