Ha vki helyettem megy ügyet intézni olyan helyre, ahol kérnek személyit, akkor elég annak az aláírt fénymásolata?
örülnek, ha valaki OKJ (fizetős) oktatásban vesz részt. (nekik ez a bevételük, jövedelmük a megélhetési forrásuk!)
személyesen tapasztaltam, hogy a legmagasabb iskolai végzettséget igazoló okmányt, a vizsga napján (is) kérték bemutatni, mert a tanfolyam kezdetén leadott bizonyítvány másolatok, időközben eltüntek!!... erre is fel kell készülnöd.
az a helyzet, h valójában külföldön vagyok, és azért iratkoznék be, h kapjak diákigazolványt. Azt mondták az levelezőre is jár náluk. Most be kell fizetni 1050forintot a diákra 550et az ideiglenesre. Azt gondolom rögtön meg is kapom, de vajon ha nem jelenek meg az órákon akkor nem kapom meg a diákot? ilyet csinálhatnak? Valamint lehet h elmegy helyettem vki és észre sem veszik h nem én vagyok? (még sosem láttak), vagy ott is kérnek személyit
köszönöm
ez így nem fog működni
nyilvánvaló a csalás
Más helyetted nem vizsgázhat. Ez csalás és ki is zárhatnak a képzésből ( már ha kiderül a csalás )
Az, hogy te jársz - e órákra vagy sem, alapesetben senkit se érdekel. Ha fizeted a tandíjat, akkor diákod is van, amíg a hallgatói jogviszonyod van.
ez nem csalás. ez hülyeség.
Miért iratkozol be bárhová is, ha nem akarod elvégezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!