Bűnnek számít-e feltenni az alábbi kérdést?
Miután 1990-ben hivatalosan is 4 millióról 1,1 millióra csökkentették az auschwitzi táborban elhunytak számát, miképpen lehetséges, hogy az összes "elpusztított" zsidó száma mégis 6 millió maradt?
Röviden: miként lehetséges 6 millióból elvenni 2,9 milliót úgy, hogy mégis 6 millió maradjon?
A Föld lakosságának leggazdagabb 1%-a a javak 49%-t bírja míg a legszegényebb 49%-nak a javak 1%-a jut.Ezt politikai ismeretek órán tanultuk ...már kicsit régebben.
Szerintem ezt a kérdést feltenni nem bűn, de kideríteni azt hitelesen , h mi is az igazság számszerűen, mostanra már szinte lehetetlen.
A történelembe belehazudnak sok mindent nemzeti érdekből. Csak nézd meg miket tanítanak a szomszédos országokban történelem címszó alatt , h abból kovácsoljanak nemzeti kohéziót maguknak.És úgy nőnek fel generációk náluk,h ezekre a hazugságokra épül fel az identitástudatuk.
"Miután 1990-ben hivatalosan is 4 millióról 1,1 millióra csökkentették az auschwitzi táborban elhunytak számát, miképpen lehetséges, hogy az összes "elpusztított" zsidó száma mégis 6 millió maradt?"
Fölösleges ezt kérdezgetned, mivel a válasz közismert és könnyen hozzáférhető.
Ha pedig ennek elolvasása után is újra és újra felteszed ugyanezt a kérdést majd máskor, máshogy megfogalmazva, más fórumokon, az sem "bűn", csak gyógyíthatatlan idiotizmus.
"Én nem értem, miért van szükség ismét és ismét a náci rezsim mentegetésére ezzel a számháborúval."
Azért mert a nácikat folyton bántja a zsidó propaganda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!