15 vagyok, és a nyáron ki fogok menni a bátyámmal
Amerikába a nagybátyámhoz 2 hétre. Az a kérdésem hogy
ott tilos az ivás 21 alatt, de mi el akarunk menni bulizni.
Bevihetnek minket a fiatal korúak börtönébe?
Na jó, majd meglátja, mikor kimegy; hogy ott máshogy mennek a dolgok. És ott nem pátyolgatják a kisebbségieket, mint Mo-n.
2011. febr. 20. 09:52
hát drága, ott előadod, h én roma vagyok, csak magyar állampolgár, akk kb kiröhögnek és mész ugyanúgy a javítóba. és borítékolom, h a lopásért- tescoból v más helyről- nem fog rajongani a nagykövet... élvezni fogod a fél estényi mókáért a bezárást és a közmunkát. h stílszerű legyek, nem fog megsegíteni a magyarok istene...
2011. febr. 20. 11:05
33/46 A kérdező kommentje:
jóreggelt.
Hogy én közmunkát nem csinálok az 100, hát mi vagyok én? amerikai? Am nem azt mondtam hogy nem fogok érte fizetni hanem azt hogy leteszem a pénzt a pénztárhoz mutatom mi van nálam, és elfutok, aztán rikácsolhatnak, de mást nem tehetnek mert fizettem a cuccért így nem történt szabálysértés:) veszünk majd egy rekesz sört, azt egy kur.va jót bulizunk, és röhögünk majd rajtatok olyan Magyarokon akik csak magyarózni tudnak, de élni nem ;)
Am vannak normális magyarok is de ti nem vagytok azok.
34/46 A kérdező kommentje:
am meg nem hiszem hogy bemernek vinni egy olyat aki fizetett a cuccért, ivott, de náluk ez nem bűn, jah és ráadásul útlevele van, nem is ottani iratai. Ráadásul roma.
a ráadásul roma mégis ki a ****t érdekel? nem értem miért akarod magadra felhívni ilyen boltból elrohangálással a figyelmet... mondd meg rokonnak hogy vegyen pár sört aztán az ő házában megisszátok... utána lehet menni bulizni. már ha nem hullarészegre ittad magad.
2011. febr. 20. 11:23
Ha vállalod a kockázatot, nyugodtan igyál. Ha elkapnak, így jártál. Gondolom neked a "tudok élni" az ivásból áll. Hát akkor legyél boldog. Elég sokan adtak itt normális válaszokat, erre te visszaírsz mindre, hogy "hátde úgyse büntethetnek meg, meg Világszövetség védelme alatt vagyok".
Minek kéred ki mások véleményét, ha tojsz rá nagy ívben?
2011. febr. 20. 11:34
37/46 A kérdező kommentje:
azért annyira részegre nem szoktuk leinni magunkat hogy fetrengjünk de azért jól iszunk ha iszunk:) Én szeretem a szabályokat felrugdalni egy kicsit bár ez nem jó tulajdonság én tom.
38/46 A kérdező kommentje:
na csak kijött a cigány virtus a kedves kérdezőből.
2011. febr. 20. 12:22
és a kedves kérdező sem tud helyesen írni, de nem baj, mert majd a romák istentudjamije felmenti minden szabály, törvény és kötelesség alól. tudd meg, ott nem cigányozni, hanem gipsy-zni fognak... semmivel sem fognak jobban megbecsülni, ugyanis az amerikai nép nem rangot vagy származást tisztel, hanem kemény munkát, akaraterőt, kitartást, nem mellesleg a törvények betartását. köszönöm valamennyi válaszoló nevében, h bár mi megspóroltuk a rasszista beszólásokat, a te érdekedet néztük, legjobb tudásunk szerint próbáltunk segíteni, te mégis előhoztad, h mi utolsó szemét magyarok csak téged, a szegény "romát" bántjuk. nem akar itt korlátozni titeket semmiben senki a világon. ha menni akarsz, akkor menj, csinálj amit jólesik. örülök, h bár mi nem ezt tettük, te véleméynt formáltál rólunk látatlanba. nem zavar, h lenézel, mert más az értékrendünk, más a gondolkodásmódunk. a reális, belátó gondolkodásod teljes hiánya úgyis meggátol, h felfogd azt, amit mi jó szándékkal leírtunk.
2011. febr. 20. 14:55
Kapcsolódó kérdések: