Mi az oka annak hogy mostanában ennyire gyakori a tanárra támadás?
15:40 Igazad van, de ebben nem csak a tanulók hibásak, hanem azok, akik nyugati mintára ennyi féle joggal ruházták fel őket.
A másik dolog: olyan sulis témájú nyugati filmeken nőnek fel, ahol elképesztő iskolai fegyelmezetlenséget, tanárok elleni lázadást és a jogaik követelését tanulhatják csak meg.
"Annyira laza a fegyelem,annyi mindent megengednek iskolán belül,hogy az felháboritó."
Erről nem az iskola tehet! Ez kormány szintű beavatkozást igényel! Ki volt az az állat aki pld a buktatást megtiltotta? És kik voltak akik azt utána létre is hozták? Ez olyan állatság mintha egy munkahelyen a rosszul hanyagul dolgozó embert nem lehetne elbocsátani!
A filmeket én nem hibáztatnám, én speciel a krimiket szeretem, mégse vagyok elvetemült, sőt, meg se fordulna a fejemben, hogy bántsak másokat. Egy gyerek agya pontosan tudja, hogy a képernyőn látott film, rajzfilm nem a valóság, csak kitaláció, ha mégis rossz irányba alakul a személyisége, az a szülő hibája, aki nem figyel eléggé a gyerekre (a gyerek esetleges zavaraira, vagy nem akarja tudomásul venni, hogy a gyereke nem egészséges agyilag, gondolom, mindenki egészséges gyereket akar, és nehéz tudomásul venni, ha kiderül, hogy nem jött össze, de muszáj). Ez okozza a legtöbb problémát, a szülő nem figyel, nem ér rá, vagy nem akar, esetleg fél a valóságtól, vagy talán nincs felkészülve a szülőséggel járó feladatokra, el kell fogadni a segítséget, vagy ha nincs, segítséget kell kérni, de nem hagyni a gyereket lógni a levegőben... Ha a szülők ma is odafigyelnének a gyerekeikre, mint régebben, ha felnőnének a feladathoz (mert egy gyerek egy életen át tartó munka, nem csak addig, amíg kicsi és aranyos, akkor is, amikor dacos, akkor is, amikor testileg vagy szellemileg sérült) amikor nem volt ennyi ilyen jellegű probléma az iskolákban, csökkennének az ilyen bajok is.
Az első társadalmi közeg egy ember életében a szűk család, onnan indul ki minden, a gyereken ez tükröződik vissza elsősorban elég sokáig.
"Elárultad magad nem sokat törödtél a tanulással ha csak eddig jutottál! És nem a tanáraid tehetnek róla."
Van egy diplomám és egy szakmám, de nem voltam kitűnő.
Rengeteg sztorim lenne a tanári igazságtalanságról és más undorító dolgaikról. Az egyetemen némelyik normális, meg az érettségi utáni szakoktatók se rosszak, de az általános iskolaiak és némelyik középiskolás söpredék.
A legtöbb diák aki tanárra támad cigány.Nincs rá különösebb ok,egyszerűen csak benne van abban a koszos vérükben a lopás,verekedés,stb.Attól lesz egyre több a támadás,mert az ostoba cigó gennygóc meglátja a tv-ben,hogy ha veri a tanárt akkor ő is híradóba kerülhet... meg alapból egyre bátrabbak és egyre többen vannak.
Normális körülmények közt nevelt/nevelkedett MAGYAR diák nem ver tanárt és nem is vált ki tanárból olyan reakciót,hogy az őt üsse.
Ki kéne innen telepíteni az összes fukátét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!