Mi az oka annak hogy mostanában ennyire gyakori a tanárra támadás?
Isten ments , hogy bármilyen mértékben rasszistának tűnjek, nem vagyok az...de, ha megfigyelitek ezen eseteket ,hát nagy részüket roma gyerekek/szülők követik el...nagy valószínűség a neveltetés hiánya,rossz felfogás,osztálytársak előtti "vagánykodás" miatt...
nehéz erről igazából beszélnem,20 éves vagyok, én is már olyan korban jártam iskolába (akár az általánost, akár a gimnáziumot nézzük), amikor a gyerekek semmibe veszik gyakorlatilag a tanárt...személy szerint nem tudom hány idegösszeroppanáshoz közeli állapotért vagyok felelős, 1-1 tanár életében...sokéban...de az én "csínyeim" , tetteim,viselkedésem mindig verbális volt, afféle pszihológiai fegyverkezés, kitapintottam a tanárok gyengéit és ellenük fordítottam őket, vagy csak oltogattam őket, de úgy,h. néha sírva mentek ki...és ez abszolút nem egyedülálló eset...de az soha az életben meg nem fordult volna a fejemben, h. fizikailag bántalmazzak egy tanárt...ez szerintem abszurdum...a másik meg,hogy utólag, felnőtt, bölcs, érett 20 éves fejjel :) már bánom mindazt,amiket 1-1 tanár ellenében tettem, és rájöttem,h. roppant éretlenül viselkedtem, még 18 évesen is, és sajnálom mindazokat,akiket megbántottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!