Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi az oka annak hogy mostanába...

Mi az oka annak hogy mostanában ennyire gyakori a tanárra támadás?

Figyelt kérdés
sok helyen olvasom hogy a tanárok vannak elszemtelenedve,mert ők váltják ki a diákból vagy a szülőből ezt az agressziót
2011. febr. 18. 13:49
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
15%
És ez így is van! Az átkosban azt csinálhattak a tanárok, amit akartak, se a gyereknek, se a szülőnek nem voltak jogai, és féltek a megtorlástól, hogy az elmebeteg tanár majd bosszút áll a gyereken. Ma már demokrácia van, és nem kell tartani ettől, és szerencsére a szülők is fel mernek lépni az agresszív tanárok ellen. A tanár dolga, hogy tanítson, nem, hogy pofozkodjon. Ha nem tud másképp fegyelmet tartani, akkor alkalmatlan a pályára. Pl. tornatanárok az aberrált elmebeteg frusztráltak lesznek, és ők mindig verik is a gyerekeket.
2011. febr. 18. 14:00
 2/40 anonim ***** válasza:
80%
Nőnek fel a kezelhetetlen gyerekek. És egyre több van belőlük!
2011. febr. 18. 14:08
 3/40 anonim ***** válasza:
82%
Az oka a diákok egyre minősíthetetlenebb viselkedése. Senki nem neveli őket (a szülők nem érnek rá nevelni, szerintük az iskola dolga, a tanárok szerint meg a szülőké), csak a tévét bámulják, amiből folyik a szenny, káromkodás, erőszak, erkölcstelenség stb. Ezért a gyerekek azt hiszik, hogy mindent megtehetnek, feleselhetnek, hazudozhatnak és még rosszabbakat is tehetnek. Régen nem voltak ilyen pofátlanok a diákok, mert otthon nevelték is őket, nem csak megszülték és beültették a tévé elé. Persze ennek is megvan a maga oka, de a megélhetés végett reggeltől estig dolgozni kényszerülő szülők - akiknek így nincs idejük a gyerekeikre - már más lapra tartoznak.
2011. febr. 18. 14:13
 4/40 anonim válasza:
91%

Isten ments , hogy bármilyen mértékben rasszistának tűnjek, nem vagyok az...de, ha megfigyelitek ezen eseteket ,hát nagy részüket roma gyerekek/szülők követik el...nagy valószínűség a neveltetés hiánya,rossz felfogás,osztálytársak előtti "vagánykodás" miatt...

nehéz erről igazából beszélnem,20 éves vagyok, én is már olyan korban jártam iskolába (akár az általánost, akár a gimnáziumot nézzük), amikor a gyerekek semmibe veszik gyakorlatilag a tanárt...személy szerint nem tudom hány idegösszeroppanáshoz közeli állapotért vagyok felelős, 1-1 tanár életében...sokéban...de az én "csínyeim" , tetteim,viselkedésem mindig verbális volt, afféle pszihológiai fegyverkezés, kitapintottam a tanárok gyengéit és ellenük fordítottam őket, vagy csak oltogattam őket, de úgy,h. néha sírva mentek ki...és ez abszolút nem egyedülálló eset...de az soha az életben meg nem fordult volna a fejemben, h. fizikailag bántalmazzak egy tanárt...ez szerintem abszurdum...a másik meg,hogy utólag, felnőtt, bölcs, érett 20 éves fejjel :) már bánom mindazt,amiket 1-1 tanár ellenében tettem, és rájöttem,h. roppant éretlenül viselkedtem, még 18 évesen is, és sajnálom mindazokat,akiket megbántottam...

2011. febr. 18. 14:29
 5/40 anonim ***** válasza:
19%
Talán a tanároknak nem középkorias módszerekkel kéne tanítani a gyerekeket....
2011. febr. 18. 14:31
 6/40 anonim ***** válasza:
71%
Mert sok a cigány, és sajnos elkeverik őket a magyarok között, így rendesen tönkrevágva az egész csoportot. A cigányokat el kell különíteni a magyaroktól, mert csak rossz hatással vannak rájuk. Én Indiára szavaznék.
2011. febr. 18. 14:39
 7/40 anonim ***** válasza:
28%
NE ÁLTALÁNOSÍTS!!!!!!
2011. febr. 18. 14:40
 8/40 anonim ***** válasza:
28%
Az elkülönítős hozzászólónak szólt
2011. febr. 18. 14:41
 9/40 anonim ***** válasza:
29%
A 14:39-es hozzászólónak, így szebben fejezem ki magam.:)
2011. febr. 18. 14:42
 10/40 anonim ***** válasza:
82%
Jól van, leülhetsz, egyes. Roma az embert jelent, ezt a jelzőt nem érdemelték még ki. Tehát cigány az.
2011. febr. 18. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!