Mi az oka annak hogy mostanában ennyire gyakori a tanárra támadás?
A sok büdös cigánygyerek azt hiszi mindent megtehet...
Az tanári szemtelenség ha be mer írni egy egyest a nemtanuló cigányköcsögnek???????
És ezért verik meg...
És ha nem vettétek volna észre normális iskolákban ilyen nem történik. Gimnáziumban ilyen nincs. Azért mert oda nem vesznek fel akárkit...
Olyan lényegtelen h elit iskolában van verés v szakmunkásban.
Szted aki egyetemen gyilkolt azt h vették fel?
Előbb utóbb ha elpattan a húr a gyereknél és képes verekedni megteszi úgyis. Én is labilis vagyok arra ha parancsolgatnak 18 éves korom ellenére.
Attól h tanulni járok ne korlátozzanak abba h kivetetik az ékszereket meg hasonlók. A tanár legyen tanár ne dirigáljon.
A gyereknek pedig legyen joga és nem lesz probléma.
Vszínű h ezeket akiket megvertek mind köcsög tanár élvezi ha fingatja a diákjait. Nah az iet én is verném halálig.
1 fiatal eszével gondolkodó tanár nem akad fenn a haj mienségén és a külsőgéken.
18/F
A tanár kezében nincs fenyítő eszköz, és a sok hülyegyerek jól tudja ezt. Beír az ellenőrzőbe? Röhög egy jót rajta. Ha a gyerek megüti a tanárát, nem nagy ügy,majd átteszik egy másik iskolába a többi debil közé.
A tanár ha visszaütne, egy életre tönkrevágná a saját karrierjét...
Bocs, de ez ostobaság.
Olyan 50 éves tanárokat is elvernek, akik érdekes módon, még 10-20 évvel ezelőtt tudtak rendet tartani!
Igaz, ha mi 10-20 évvel ezelőtt odaállunk apánk elé, hogy azért kaptunk egyest, mert ... a tanár, mi kapunk akkora taslit, hogy a fal adja a másikat.
Ez a nagy liberalizmus következménye, amikor a tanár annyit tehet a diákkal, hogy fejre áll. Ha egyest ad, őt veszik elő, ha megbuktatja, bizottság elé cincálják, ha megbünteti, akkor a diáknak jogai vannak, amit pontosan tudnak is. Tudják azt is, hogy a tanár nem tehet velük semmit akkor se, ha a tanári asztalra piszkítanak is.
Nézd meg, milyen színvonalon vannak a mai tizenévesek!
Órán mobilról facebook, egymást nyalják, írni nem tud, olvasni nem is akar, legnagyobb gondja, hogy holnap kivel fog kefélni, nem az, hogy mi lesz belőle 5 év múlva.
Olyanok kerülnek be a felsőoktatásba, akik 20 éve kéményseprőnek nem mehettek volna.
Egyre több az idegbeteg, depressziós, agresszív gyerek, ahogy az idegbeteg, depressziós, agresszív felnőtt is.
1. csoport: Vannak olyan gyerekek, akiknek valamilyen rendellenesség miatt speciális nevelésre lenne szükségük. Például valamilyen neurológiai rendellenesség miatt. No most ebben az esetben 2 féle szülő van, az egyik, aki ezt felfogja és a megfelelő helyre viszi a gyerekét, a másik meg, aki azt mondja, hogy "az ő gyerekének semmi baja" (függetlenül attól, hogy a gyereke esetleg önmagára és társaira is életveszélyes), és esetleg még a sulit is lefizetik jó sok pénzzel. Egyik probléma ilyenekből szokott lenni függetlenül attól, milyen etnikai csoportba tartozik a problémás gyerek és családja (személyesen ismerek is ilyen esetet, a többi szülő félti a gyerekét, a tanárok félnek, de ez a problémás, beteg gyerek ott van, és a szülő legfeljebb annyit hajlandó tenni, hogy néha elviszi neurológushoz, aki bár ugyanúgy javasolja a speciális iskolát, a szülő erre nem hajlik, pedig még pénzük is lenne rá).
2. csoport: Olyan iskolák, ahol relatíve sok (mondjuk az osztály minimum 1/3-a) az a típusú kisebbségi, akik között már 11-14 évesen divat gyereket csinálni, és felnőttként se dolgozni, más kárából "megélni"... Ilyen helyek jellemzően azok a régiók, ahol eleve a munkahelyek száma is minimális, és egyenes arányban ezzel nagy a bűnözés.
Aki a pedagógusokat cseszegeti, annak azért megsúgom, hogy alsóban az utóbbi jópár évben csak szülői beleegyezéssel lehetett buktatni, figyelmeztető nuku, és volt egy szöveges értékelés, ami csak nemrég váltható fel újból osztályzattal, de csak 2. osztály évvégétől. Plusz egyes szülők hajlamosak akár a sulit is feljelenteni (erre is van személyes példám), ha neveletlen szemük fényét mondjuk kihagyják egy osztálykirándulásról, mert nem tud viselkedni, és a pedagógus nem meri vállalni a felelősséget, hogy esetleg elszökik vagy bajba keveredik vagy bajba sodor másokat a kiszámíthatatlan viselkedése miatt.
Én még abban a bizonyos átkosban nőttem fel, jártam iskolába. Nem is volt azzal semmi baj, hogy a tanárok felé tisztelettel kellett lenni. Az iskola arra való elsősorban, hogy a gyerekek tudását gyarapítsa, az őket oktató tanárok pedig joggal várhatták el a tanulók tiszteletét. Bár voltak az iskolában akkor is jócskán cigány tanulók, nem emlékszem rá, hogy valaha is támadtak volna szülők tanárra. Azt én is alátámasztom, hogy ma is többnyire ezek a szülők bántalmazzák a tanárokat. Sajnos mára már az iskola egyre inkább a tanulók jogairól szól, amivel ők egyre inkább visszaélnek. Nem tudom elképzelni, hogy a tanárok hibája lenne a fegyelem hiánya, hiszem már szinte semmi eszköz nincs a kezükben, amivel néhány valóban megátalkodott kölyköt a helyére tudnának tenni.
A régi jó iskolai fegyelem számomra soha nem okozott nehézséget, pedig még minta gyerek sem voltam. Szerintem a tanulók jogai erősen túlzottnak tekinthetők. Ha netán éri is őket néha igazságtalanság - amit ráadásul talán csak ők éreznek annak - akkor azt is csak a későbbi életre való felkészítés részeként lehetne felfogni, hiszen még sokkal nagyobb igazságtalanságokkal is fog később szembesülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!