Szerintetek mi a teendő ilyenkor? Jogiügy? Mire támaszkodhatnék? Internet szerződési kérdés.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Én nem régiben, egészpontosan 01.25.én megrendeltem egy netcsomagot az Inviteltől. Egy 10 megás sávszélességű netet amiben azt ígérték, hogy minima 3 megás letöltésem lesz. Kérdeztem még akkor tőlük, hogy merre van a központ a net miatt pont. Erre érdekes senki nem tudott választ adni. De mondta, hogy az Invitel akkora hatalmas cég hogy simán lefog jönni a 10 mega. Ezt papíron is ígérték nekem. És igen, elkezdődtek a problémák. Először is 2 napig nem volt netem, ahoz mérten, hogy azt ígérték hogy szünetmentes szolgáltató váltásom lesz. Ehez mérten 2 napig nem volt netem, többek közt azért is mert elfelejtettek közölni velem egy fontos dolgot, hogy nem csak a felhasználó nevet kell beírni. akkor nagynehezen lett netem a régi sávszélességemmel ami 500 kilobites letöltést takar. elkezdtem telefonálgatni nekik és azt mondták hogy kell pár nap mire a sávszélesség is beáll. oké vártam...a mai napig is várok. tegnap kint voltak és felszereltek egy új modemet mire haza értem melóból. közbe felhívtak hogy megcsinálták a netem de csak 2 megás sávszélességet tudtak beállítani 2 megás letöltéssel. igen...töltök most 200 kilobittel!!! Nem régiben kint voltak a T comosok és azt mondták, hogy max 2 mega jön le a vonalamon ADSL alapon. Az invitel rengetek hibát követett el ezzel szembe, kérdem én miért nem tudták lemérni elötte a vonalam? A T comnak 2 percébe került. Lényeg még hogy 6 hónapos hűség van az Invitelnél most nekem. Ezt hogy tudnám szerintetek felbontatni? Ja mondták hogy a 4900 ftos havi díjjat lecsökkentik ehez mérten. DE NEKEM NEM KELL ILYEN GAGYI!! Eszembe jutott az is, hogy kérhetnék kártérítést? Hisz nem tudom a munkámat megfelelően végezni a lassú netkapcsolat miatt. Miközbe direkt a nagy letöltést igényelné a munkám. Milyen kibúvó van ilyenkor? Hogy tudnék ebből jól kijönni?2011. febr. 16. 12:04
1/3 A kérdező kommentje:
Közbe elértem annyit, hogy felfogják bontani a szerződésem, és nem kell fizetnem semmit. A kártérítést szerintetek még érdemes noszogatni?
2011. febr. 16. 13:28
2/3 anonim válasza:
Csak ezt fogadják el, mint hivatalos sebességet. Ha ms szerverről töltesz le, azért nem tudnak felelősséget vállalni, hogy az adott szerver milyen sebességgel szolgál ki téged. Valamint nem tudnak felelősséget vállalni azért sem, ha valami vírus spammel a gépedről a világba, lefoglalva a sávszélességed 90%-át.
3/3 A kérdező kommentje:
én a rendes és hivatalos T Comos speedtestet csináltam amit ők mondtak. De már vége van felmondják napokon belül. Elis felejtem őket. Amúgy meg nem vagyok vírusos.
2011. febr. 16. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!