Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Viperás támadásért mi jár? A...

Viperás támadásért mi jár? A többi oda lent.

Figyelt kérdés
Egy ismerősömet megtámadták már korábban is fenyegette ez illető leveleket dobált be a házba . Most nem rég egy boltba rá támadt lehordta és kivette rá a viperát de közbe avatkoztak és nem történt semmi . ezért milyen büntetés jár?
2011. febr. 5. 23:08
 1/10 anonim ***** válasza:
19%
Mi az a vipera?
2011. febr. 5. 23:27
 2/10 anonim ***** válasza:
53%

Milyen sérülés lett belőle?

8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülések, ahol felmerülhet a garázdaság vádja, attól függően hol mikor történt.

vagy 8 napon túl gyógyuló

- a test felszínén 10%-nál nagyobb területeken (pl. testtájakon) összefolyó vérömlenyek,

- a fájdalmat és járási nehézséget okozó hereburok vérömleny, - a nagyobb területen (több vagy áthidaló testtájékon) összefolyó hámfosztások, hámhorzsolások,

- a nem összefektethető sebszélű (anyaghiányos) metszett, vágott, zúzott, repesztett sérülések,

- a testüregbe hatoló vagy jelentős vérvesztéssel járó (hgb. és haematocrit) járó szúrt, metszett, vágott sérülések,

- az ízületek nyílt sérülései, ficamok, az inak sérülései,

- az ér- és idegsérülések,

- a testfelszín 10%-át elérő, vagy azt meghaladó I. fokú égés, fagyás,

- a közepes és súlyos fokú agyrázkódás,

- a központi idegrendszer, az agy és más belső szervek organikus sérülései, valamint következményeik,

- az érzékszervek sérülései (bizonyítható 8 napon túli funkciókárosodással),

- valamennyi csonttörés (az orrcsont törése is),

2011. febr. 5. 23:40
 3/10 anonim ***** válasza:
ezen kívül nem ártott volna egy látlelet
2011. febr. 5. 23:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Titok hogy mi az a vipera?
2011. febr. 6. 00:03
 5/10 anonim ***** válasza:
nem, az egy bothoz hasonlító eszköz, úgy van összehajtva mint a matrjoska baba és ezt ki lehet húzni, mint a rádió antennáját, fémből készül, hatóságilag tiltott
2011. febr. 6. 00:07
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
rendszerint nagy-magyarok, ukrán behajtók kedvelt eszköze
2011. febr. 6. 00:10
 7/10 Phoney ***** válasza:
36%

[link]

Nem is hordhat ilyet magánál, szóval rögtön rendőrt hívhatsz rá, ha nála van.

2011. febr. 6. 00:10
 8/10 anonim válasza:
Mivel nem bántotta a barátodat ezért testi sértés nem történt, viszont megfenyegették valamint a viperás srác garázdaságot követett el azzal hogy közbiztonságra különösen veszélyes eszközt közterületen elővett. A garázdaságért pénz büntetést kap valamint megfenyegetésért is megbüntetik a szerint hogy mi módon (zaklatás...) és milyen mértékbe (életveszélyesen...)követte el tettét. Volt már büntetve, van-e felfüggesztett büntetése ez is hozzá adódhat ilyenkor.
2011. febr. 6. 00:12
 9/10 anonim válasza:
78%

Még az lenne a kérdésem hogy nekem akkor kell most ügyvédet is fogadnom?

És ha igen akkor mennyibe fog kerülni?

2011. febr. 6. 08:54
 10/10 anonim válasza:

Jaj úristen hova irtam én nem is ide akartam!!!!

Mindenkitöl elnézést kérek, csak annyira sok rossz ért már és teljesen felborultam!!

Ja és most lehet irni a megjegyzéseket is....

2011. febr. 6. 08:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!