Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 1 gyerek után milyen támogatás...

1 gyerek után milyen támogatások, segélyek vehetők igénybe?

Figyelt kérdés
Párommal nem házasodtunk össze csak "eggyüttélési" papírunk van.
2010. dec. 28. 13:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is igényelni szeretnék valami segély-félét, mivel párom 80.000res fizujából és az én 38.000res gyesemből nehezen élünk meg hárman, de sajna itt úgy tűnik csak bírálni tudják a másikat (első), értelmesen megnyilvánulni már nehéz.

Egyébként én eddig egy egyszeri 15.000res támogatást tudtam igényelni, de van valami lakhatási támogatás is, csak ahhoz elméletileg állandó lakcím kell.

Tudom nem sokat segítettem, de én is segítségért jöttem ide:)

Első meg szégyellje magát, sajna ebben az országban csak a nem-idén-barnultak jogosultak pénzekre... már elnézést, kinek nem inge, nem veszi magára... ez bosszantó, dühítő, ráadásul nem is olyan topicban vagyunk, úgyhogy hagyjuk:)

2011. szept. 7. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!