Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Vonaton utaztam és egy nyomoru...

Vonaton utaztam és egy nyomorult pasi kirakta a meredező F@rkát és közben bámult rám. Ilyenkor ha feljelentést teszek az ér valamit? Milyen önvédelmi eszközt vegyek magamhoz? Egy testőrön kívül amire sajnos nincs keretem.

Figyelt kérdés
Vagy megjegyzi egy életre a fejemet és következő alkalommal leüt.. Egyébként egy teljesen normális kinézetű, max 30as fiú volt. Legszívesebben a belét taposnám ki az ilyeneknek.
2010. nov. 25. 11:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Egyébként ez most valami új divat lehet, pont van itt egy másik hasonló kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__12100..

2010. nov. 25. 16:43
 22/27 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy ez új keletű dolog csak eddig én pl itt nem tettem fel ilyen tartalmú kérdést. Anno is történt velem olyan, mint amit belinkeltél, de annál "könnyebb" dolgom volt: egyszerűen továbbmentem az utcán. Itt viszont össze voltam zárva azzal a szennyel.
2010. nov. 25. 19:37
 23/27 A kérdező kommentje:
És ezzel a linkel nem sokat segítettél, viszont most még jobban tudatosult bennem, hogy mennyi elmebeteg van szabadon. :/
2010. nov. 25. 19:38
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként egy mezei tökönrúgás is csodákat művelhet, én már csak tudom :)

Ha nem megy a cipő orrával, akkor akár térddel is nyugodtan meg lehet puhítani, ne sajnáld.

2010. nov. 25. 23:31
 25/27 A kérdező kommentje:
Köszi)
2010. nov. 26. 05:26
 26/27 doboszoli ***** válasza:

Ha gyakran jársz egyedül vonattal, mindenképpen szerezz be egy jó minőségű spray-t. Valamivel több, mint a nulla védettség.

Használd bátran, ha kell, arcba fújni gazdagon, és amíg magával van elfoglalva,-ez csupán néhány perc- tipli.

Csak üzletben vásárolj, a piaciban lehet, hogy szenteltvíz van. Egy jó spray 4-6 ezer forintban fog fájni.

Az abortusz sokkal többe, nem beszélve a lelki traumáról.

Vigyázz magadra.

2010. nov. 26. 07:08
 27/27 A kérdező kommentje:

Már vettem egy sprayt, vadászboltban ugyan, de nem a legjobbat, mert kifogytak a paprikából.. Mindenesetre beruházok egy komolyabb önvédelmi eszközre is amint lehetőségem lesz rá -új helyre költözöm, még keresnem kell boltot-. Köszönöm a válaszodat, vigyázok magamra ahogy csak lehet. Ezzel a kis sprayvel is elérhetek bizonyos fokú "mozgásképtelenséget", de tudom, hogy nem az igaz, viszont most hirtelenben kellett. Ha lesz még egyszer ilyen vagy ehhez hasonló eset akkor gondolkodás nélkül arcon fújom vele és megyek amerre látok. Már ettől az esettől is kivert a víz, alig tudtam elfelejteni a látványt. fúj.

Köszi mind!!!

2010. nov. 26. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!