Vonaton utaztam és egy nyomorult pasi kirakta a meredező F@rkát és közben bámult rám. Ilyenkor ha feljelentést teszek az ér valamit? Milyen önvédelmi eszközt vegyek magamhoz? Egy testőrön kívül amire sajnos nincs keretem.
Egy b@sszust tudtam kinyögni, tepertem is ki a cuccaimmal együtt a fülkéből. Első gondolat viszont az volt, hogy belerúgok a f@rkába. De ő ült az ajtó mellett, kellett a hely. :P
Remélem nem bántott senkit és nem is fog az az állat. Emiatt bánom, hogy nem tettem feljelentést.
feljelentést tenni abszolut felesleges. nem tudzs semmit bizonyítani. tény hogy bűncselekmény, de nem fognak vele foglalkozni amig konkrétan bizonyítékod nincs... abban az esetben éri meg, ha az újfajta "űrsiklón" (azok az uj piros vonatok:D ) volt, az be van kamerázva bár azt nem tudom hogy felvételt is készít-e, de elvileg sztem kéne neki.
egyébként igen gázsprayt vehetsz. én késsel mászkálok mert kissé paranoid vagyok:D ha ilyen van és nem csak ketten vagytok akkor kezdj el vele üvöltözni, de ha ketten vagytok inkább csendben állj odébb...
Ha lefújod könnygázzal, azzal lehet, hogy te is valamiféle szabálysértést, vétséget vagy bűncselekményt valósítasz meg - azt hiszem.
Ha nem támad rád, akkor nem önvédelem ha lefújod. (Nem biztos, csak a hülye törvényeinkből indulok ki)
Egyébként mondjuk Iránban ilyesmiért akár ki is végezhetik. Nekik van igazuk.
Sima, mezei vonat volt. A kussban maradás az egyik erényem:P
Nem tudom mi lenne a jobb: ha újra látnám és szó nélkül pofán fújnám vagy ha sosem futnék vele össze, viszont akkor parázhatok sokáig tőle..
Nálam is volt kés anno, de ha azzal okozok komoly sérülést akkor nekem annyi. Még majd fizethetem a zacsi visszavarrását egy ilyen hulladéknak.
Összegezve: ha rendőrt hívok, lesz@rják, nulla bünti, kiröhögnek, én szívok;
ha magam "intézkedem" akkor is én szívok;
Ergo: következő alkalommal kérjem fel, hogy legyen szíves megerőszakolni és minden baciját, vírusát rám hányni szíveskedjék;
azért itt vannak átfedések hejhej...:D
ha te lefújod gázsprével... azt nem tudom, elméletileg lehet hogy zsabálysértés.. de godnolkodj kicsit. szerinted ki fogja hivni a rendőröket?:D nem. ott helyben tuti nem. bemegy feljelentést tenni, egy az hogy nem hiszem h bemerne menni mivel ő kapta elő a bránert. de midnegy, tegyük fel bemegy. egyrészt le fogják sz*rni, mert erre sincs bizonyítéka, másrészt ha foglalkoznának is vele...személyleírás alapján megkeresni téged, aki büntetetlen előéletű 8gondolom) hát valószínűtlen. nem fognak megkeresni. ennyit a gázspréről. simán lefujhatod.
amit a késre írtál... hát tudod én ugy vagyok vele hogy ha jön egy baromi nagy kan és meg akar erőszakolni akkor bátran tökönszúrom. egyrészt mert utána önvédelemmel védekezhetek, másrészt mert inkább varrjanak rám egy felfüggesztetett testi sértésért mint erőszakoljanak meg. elcsukni nem fognak mert önvédelem.
persze amig nem ért hozzád és csak előkapta addig ez nem érvényes. de akkor szimplán otthagyod vagy lefujkászod gázsprével.
Igen, büntetlen előéletű vagyok.
Értem én amit a késről mondasz, de azzal sem lehet csak úgy vaktában hadonászni. Amúgy meg mindegy, tudom magamról, hogy egy késtől nem fogom magam nagyobb biztonságban érezni, esetemben jobbnak találom a sprayt.
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!