Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Eredeti emberi koponyát...

Eredeti emberi koponyát árusítanak. Ez ugye törvénytelen?

Figyelt kérdés

[link]

a 74-es "termék"

Ha pedig nem valódi, akkor meg az átverés miatt törvénytelen, igaz?

2010. nov. 19. 11:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
57%

"270 000 Ft egy koponya? Basszus, fogok egy ásót, aztán hétvégén irány a mohácsi csatatér. Aztán nyitok egy webshopot az ilyen újgazdag wiccás gót majmoknak, akik tele vannak zsetonnal :)"

Annyira nem egyszerű ilyet találni. Én ástam már sok helyen, mégsem leltem.

2010. nov. 19. 15:57
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

"És még számtalan dolog létezik, aminek az ára irreálisan magas"

Persze, csak az nem egy frönccsöntött koponya. Ez ha nem lenne eredeti kb 300forintba kerülne.

2010. nov. 19. 15:59
 23/29 anonim ***** válasza:
64%

És hogy válaszoljak a kérdésre is:

Nem törvénytelen.

2010. nov. 19. 16:03
 24/29 anonim ***** válasza:
35%
15:59 - Jó, én nem értek hozzá, attól, még nem biztos, hogy emberi, csak mert kísértetiesen hasonlít egy emberire, nem biztos, hogy a legegyszerűbb technikákkal, de annyi mindent lehet már "hamisítani", hogy nem lepne meg, ha létezne olyan technológia, amivel lehet utánozni a csontot, és mégsem csont. Persze attól még lehet emberi, csak túl sok dologban létezik az eredetihez megtévesztésig hasonlító hamisítvány (vegyük csak a TG élelmiszereinket), hogy pont ebben ne lenne? És ha egy laikus ránézésre nem tudja megkülönböztetni a csonttól, miért ne használnák ezt üzleti célra? Csak a kereskedő illetve gyártó fejével próbáltam gondolkodni, mérnök vagyok nem orvos.
2010. nov. 19. 17:31
 25/29 anonim ***** válasza:
42%
Basszus, megismerem, ez Kádár János! Azonnal jelentsd fel őket, egymilliót ajánlottak a nyomravezetőnek!
2010. nov. 19. 17:54
 26/29 anonim ***** válasza:
90%

"Mivel itt nincs szó orvosi felhasználásról szerintem nem legális."

Egy kelta koponyáról van szó te agyondiplomázott, nem a kétéve elhugyt Julinéniről. Ehhez nem kell semilyen engedély.

Nézd már meg melyikről van szó, mielőtt másokba belekötsz... 74-es termék a kelta koponya alatt van. A kelta mintás 18000, ez meg 270000...

Egyébként akár lehetne hamisítvány is, de így a kép alapján nem tűnik annak.

2010. nov. 19. 18:02
 27/29 anonim válasza:
46%
Csak én akadtam fent azon, hogy "Magyar Boszorkányszövetség"?
2010. nov. 24. 15:48
 28/29 anonim ***** válasza:
Nem törvénytelen.
2010. dec. 28. 12:06
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

"Éljen a végtelen emberi korlátoltság!Az emberek igen nagy része korlátoltabb mint ezer évvel ezelött!"

Mért tartod magad az emberek igen nagy részének? Szerintem csak egy vagy közülük.

2010. dec. 28. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!