Eredeti emberi koponyát árusítanak. Ez ugye törvénytelen?
Figyelt kérdés
a 74-es "termék"
Ha pedig nem valódi, akkor meg az átverés miatt törvénytelen, igaz?
2010. nov. 19. 11:08
11/29 anonim válasza:
Milyen középkorból ittmaradt, elmaradott emberek élnek közöttünk. Csodálkozom.
12/29 anonim válasza:
Biztos hogy nem igazi. Attól még hogy az a neve hogy ORIGINAL az még nem azt jelenti hogy ez egy halott ember koponyája hanem azt hogy nincs díszítve semmivel csak egy egyszerű koponya. Átverésnek meg nem hiszem hogy átverés csak egy kicsit félreérthetően van írva.
13/29 anonim válasza:
Bár nem tartozom ehhez a csoporthoz, de nem biztos, hogy az original azt jelenti ebben az esetben, hogy embertől származik, jelentheti azt, hogy megfelel az általuk előírtnak, amit én mint kívülálló nem tudok megítélni, hogy mit jelent.
14/29 anonim válasza:
Valban lehetséges, hogy az "original" az ebben az esetben csak annyit jelent, hogy az eredetihez megszólalásig hasonló, vagy azonos. Bár az ára nagyon magas ahhoz, hogy műgyanta legyen, vagy gipsz, vagy bármi.
15/29 anonim válasza:
270 000 Ft egy koponya? Basszus, fogok egy ásót, aztán hétvégén irány a mohácsi csatatér. Aztán nyitok egy webshopot az ilyen újgazdag wiccás gót majmoknak, akik tele vannak zsetonnal :)
16/29 anonim válasza:
12:59 - És még számtalan dolog létezik, aminek az ára irreálisan magas, mégis van, aki hajlandó kiadni érte azt a pénzt (pl. 10-15...cm magas tűsarkú téli csizmák, nekem akkor se kéne, ha utánam dobnák, nem tudnék benne járni, ráadásul ha valaki mégis tud benne járni, annak tönkreteszi a lábát, mégis vannak olyanok, akik már annyira nem tudnak mit kezdeni a pénzükkel, és kiadnak érte nem 10-20 ezer Ft-okat, hanem sokkal többet, és ezt használják ki a kereskedők).
17/29 anonim válasza:
Én vagyok az orvostanhallgató, most alaposan megfigyeltem és szinte biztos vagyok benne, hogy igazi. Minden egyes rés rajta van, amit a laikusok biztos, hogy nem ismernek, ráadásul a színéből is kitűnik, főleg az elülső felső két metszőfognál. Mint írtam, az ár is egálban van vele. Amúgy aki a wiccás hozzászólást írta, annak mondanám, hogy keveri a szezont a fazonnal, ezek nem wiccák (érdekel a wicca, mint vallás, nagyon sokat olvastam róla). A wiccák nem használnak emberi testrészt, főleg nem rituáléhoz.
18/29 anonim válasza:
Már nem azért, de szerintem ha 270ezerért valami bóvlit adnak el ki is nyúvasztják őket.
19/29 anonim válasza:
"Nem tudom hol találtad, de pl a Vaterán a szabályzatban benn van, hogy emberi szövetet nem árúsíthat senki."
Szerintem az élő szövetre vonatkozik, pl a májad nem adhatod el ott.
20/29 anonim válasza:
"Mivel itt nincs szó orvosi felhasználásról szerintem nem legális."
Egy kelta koponyáról van szó te agyondiplomázott, nem a kétéve elhugyt Julinéniről. Ehhez nem kell semilyen engedély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!