Ha külföldön fogok dolgozni itthon az apeh tudhat róla hogy hol és mennyiért dolgozom, vagy ha kinnt leadózok akkor semmi köze hozzá, mert ugye ma már a falnak is füle van? !
Figyelt kérdés
2009. jan. 9. 22:29
1/6 anonim válasza:
Kint is csak bejelentve dolgozhatsz, és nem kell mindkét országban adózni a jövedelem után.
2/6 anonim válasza:
Csak akkor is érdekes, ha itthon IS dolgozol.
Ha nincs külön egyezmény (a kettős adózásról) - akkor bizony mindkét helyen le kell adóznod utána.
3/6 A kérdező kommentje:
vállalkozó vagyok ,de nem igazán megy a bolt lett egy lehetőségem hogy 3 hóra kimenjek külföldre dolgozni legálisan de nem adnám visza a vállalkozást erre az időre,ezért kérdezem vagyis még nem tudom
2009. jan. 9. 22:54
4/6 anonim válasza:
Első vagyok, igazad van, valóban fontos szempont, hogy van e egyezmény a másik országgal.
egyébként úgy tudom az Eu országokkal van ilyen kötve
5/6 anonim válasza:
A vallalkozast gondolom itthon viszi majd tovabb. Ezt intezd el, de megbizhatora hagyd az uzletedet!!!
Aztan menjel ki, szedd meg magadat, es ne szolj senkinek. Az a baj, hogy a vallalkozasod van, es gondolom eleg sokan ismernek, ezert irod, hogy a falnak is fule van. Igazabol sok a rossz akaro ember.
De ne szolj senkinek akinek nem muszaj. Senkinek semmi koze hogy elmesz, hova mesz.
6/6 anonim válasza:
Elvben, ha mindkét országból van jövedelmed, akkor arra bizony az APEH ráúszik! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!