Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha nincs benne a szerődesben...

Ha nincs benne a szerődesben hogy nem mondhatok fel , akkor felmondhatok? Azt írtam/írom alá hogy részt veszek a bértámogatói programban ami 6 hónapos, de az nincs benne hogy én mint munkavállaló felmondhatok-e vagy sem. Az viszont benne van hogy:

Figyelt kérdés

A munkaadóm nem mondhat fel nekem, ez benne van . Ha alá írom hogy részt veszek a programban ami 6 hónap akkor ez olyan mintha 6hónapos munkaszerződést írnék alá?

Mert határozott idejű "leszerződést" semmiképp nem akarnék aláírni.

Nem akarom hogy korlátozva legyek abból a szempontból hogy nem mondhatok fel ha például nem megfelelően bánnak velem..

tegnap 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nincs benne a szerődesben hogy nem mondhatok fel , akkor felmondhatok?"

Igen, ez így van. Egyébként szokott lenni olyan a végén, hogy "az itt nem szabályozott kérdésekben a ..... jogszabály rendelkezései az irányadók". Ami tehát a felmondás általános szabályait tartalmazza.

tegnap 11:05
 2/4 A kérdező kommentje:

1# kisbetűkkel szokott lenniez :

" jogszabály rendelkezései az irányadók"

Akkor ezt érthetem úgy hogy (ha sokkal jobban fizetett állást találok ez időn belűl akkor) felmondhatok?

Nyilván nem ez a célom, de a munkaadó stílusa kicsit túllép a célon.. ha nem lesz tisztelettel akkor az a lényeg hogy nem kötelező tűrnöm ..Ugye?

tegnap 11:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze, te felmondhatsz az általános szabályok szerint.
tegnap 11:18
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Ha vki mást lát ebben írjon nyugodtan

#koszonok mindent!

tegnap 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!