Ha nincs benne a szerődesben hogy nem mondhatok fel , akkor felmondhatok? Azt írtam/írom alá hogy részt veszek a bértámogatói programban ami 6 hónapos, de az nincs benne hogy én mint munkavállaló felmondhatok-e vagy sem. Az viszont benne van hogy:
A munkaadóm nem mondhat fel nekem, ez benne van . Ha alá írom hogy részt veszek a programban ami 6 hónap akkor ez olyan mintha 6hónapos munkaszerződést írnék alá?
Mert határozott idejű "leszerződést" semmiképp nem akarnék aláírni.
Nem akarom hogy korlátozva legyek abból a szempontból hogy nem mondhatok fel ha például nem megfelelően bánnak velem..

"Ha nincs benne a szerődesben hogy nem mondhatok fel , akkor felmondhatok?"
Igen, ez így van. Egyébként szokott lenni olyan a végén, hogy "az itt nem szabályozott kérdésekben a ..... jogszabály rendelkezései az irányadók". Ami tehát a felmondás általános szabályait tartalmazza.
1# kisbetűkkel szokott lenniez :
" jogszabály rendelkezései az irányadók"
Akkor ezt érthetem úgy hogy (ha sokkal jobban fizetett állást találok ez időn belűl akkor) felmondhatok?
Nyilván nem ez a célom, de a munkaadó stílusa kicsit túllép a célon.. ha nem lesz tisztelettel akkor az a lényeg hogy nem kötelező tűrnöm ..Ugye?

Köszönöm szépen!
Ha vki mást lát ebben írjon nyugodtan
#koszonok mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!