Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Névtelenül fel lehet valakit...

Névtelenül fel lehet valakit jelenti kutyaugatas miatt?

Figyelt kérdés

A szembe szomszédnak állandóan vonyít, ugat a kutyája. Én éjszaka dolgozom és nappal kéne pihennem. Hiába szólok neki, le*arja.

Névtelenül ha feljelentem, akkor kimennem figyelmeztetni?

Vagy mit tegyek?

Olyanok kérem kíméljenek hogy 'kutyának az a dolga stb stb'...

ma 10:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne?
ma 10:09
 2/21 anonim ***** válasza:
60%
Fel lehet, de haszna nem lesz.
ma 10:11
 3/21 A kérdező kommentje:

Mert gondolom úgyis megkérdezik a nevem...

Meg amúgy is kitudja miért ugat ennyit a kutya, lehet hogy rosszul van tartva...

ma 10:11
 4/21 anonim ***** válasza:
36%

Pedig a kutyának az a dolga. Ha nem tetszik, el lehet költözni.

Faluhelyen flexelnek mag kutyák vannak, társasházban hangos a szomszéd és vasárnap fúrnak, a külvárosban meg állandóan szirénázik valami (mentő, tűzoltó, riasztó). Döntsd el, melyiket vagy hajlandó elviselni vagy költözz az erdőbe (ott meg persze a köcsög madarak fognak csipogni).

ma 10:15
 5/21 anonim ***** válasza:
Nem értem. Kimegy a járőrkocsi, hallgatóznak egy kicsit, és ha igazad van, figyelmeztetik.Nem??
ma 10:15
 6/21 A kérdező kommentje:
4, na ne okoskodj. Itt az utcában van vagy 50 kutya, akkor ugatnak ha valaki ott áll a házuk előtt. Napi szinten 2-3 alkalom, észre se lehet venni. Ez itt szembe meg levegővétel nélkül ugat. Biztos hogy valami nincs rendben. 40 éve falun élek, körülvéve kutyákkal, de ilyet még sose tapasztaltam.
ma 10:19
 7/21 A kérdező kommentje:

5

Mondjuk ha pont akkor áll meg a kutya enni meg inni, és pont kussba lesz, akkor tényleg nem sokra megyek ezzel. És amilyen szerencsés vagyok, pont így lenne :D

ma 10:20
 8/21 anonim ***** válasza:
Puding próbája az evés.
ma 10:22
 9/21 anonim ***** válasza:
Egyébként erre szerintem nincs ideje a rendőrségnek. Az önkormányzatnál pedig kérdéses, hogy egyáltalán fog-e valaki foglalkozni vele. Csörgesd meg a helyi önkormányzatot, kell lennie ebrendészetüknek, ők tudnak talán mondani valamit.
ma 10:27
 10/21 A kérdező kommentje:
Hát kéne legyen ideje, mert ez csendháborítás.
ma 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!