Petra.B kérdése:
Azért kaphatok valami bűntetést vagy valamit mert hülyének neveztem az Ameriaiakat?
Figyelt kérdés
Éppen görgettem a Tiktok-ot amikor szembejött velem egy olyan videó hogy "Bizonyíték hogy America 2050-ben él" és abban a videóban egy Buldak rament készitettek (a Buldak ramen Dél-koreában készítik) és oda írtam a kommentekhez angolul hogy "bizonyíték hogy az Amerikaiak hülyék
1. Azt hiszik Europa egy ország
2. Azt hiszik hogy az Europaiak egy "Europai" nevű nyelvet beszélnek"stb..stb
tegnap 14:29
1/4 anonim válasza:
Hát a kérdésed alapján te sem vagy egy észlény!
2/4 anonim válasza:
Ha sérti az oldal felhasználási feltételeit, akkor aszerint lehet következménye. Pl. törlik a tartalmat, vagy korlátozzák a fiókodat és a sokadik ilyen után tiltják is. A tiltást sokszor nem lehet egy új regisztrációval megkerülni, mert figyelik a hálózatot és eszközazonosítókat is. Adott esetben azzal a készülékkel és arról a netről több fiókot nem hozhatsz létre.
3/4 anonim válasza:
Bűntetést biztos, hogy sehol nem fogsz kapni, azt viszont nem tudom, hogy büntetést fogsz-e…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!