Milyen lehetőségeim vannak ha januári államvizsgámra még szabadság terhére sem engednek el? Kamu betegállomány? Van egyéb opció?
Jan 23. államvizsga, 1 nap. Szabadságot kértem indok megjelölése nélkül, nem kaptam., Másodszorra is kértem, ezúttal már indok megjelölésével (azért egy államvizsga elég nyomós indok) de ekkor se kaptam.
Ezek után milyen opció van? kamu betegállomány? Más opció nincs, ha nem tévedek.
"Ha meglesz a diplomád és dolgozni akarsz, nem hiszem, hogy nem fogsz találni munkát magadnak.“
Már most is van diplomám, ez lesz a 3.
És így bánnak velem 2 diplomával, sőt, örülhetek hogy állásban tartanak egyáltalán két semmitérő bölcsész szar papírral.
"Nem kell kamuzni, csak rontasz a helyzeten.“
ezt mégis hogy érted? Ha te szabit kérsz X napra nem kapsz és utána ugyanarra a napra elmész betegállományba az evidensen kamu lesz. hogyan véded ezt ki? mindenki tudja hogy kamuzol.
Még mielőtt, valaki nekemesik, hogy szájhős vagyok, nekem diploma nélkül volt egy olyan helyzetem, hogy majd 1 év után, el akartam menni 5 napra pihenni és nem adták ki. Mondtam a főnökömnek, hogy, vagy elenged erre az 5 napra, vagy hosszabb pihenőre megyek. De itt annyira elpattant nálam a cérna, hogy ezután az eset után 2 hónappal, már külföldön dolgoztam.
Én biztos, hogy felmondanék.
Elmész táppénzre.
Megmondod a dokinak,hogy fosol.
16#
És?Kit érdekel.
Legyél már egy kicsit magyar.
Két lehetőséged maradt, vagy kiállsz magadért és ragaszkodsz a szabadnaphoz, ugyanis egy részükről te rendelkezel.
Vagy elmész betegszabira azokban a napokban. TP csalás miatt ne aggódj, egyrészt nem mennek utána (túl sok munka a zéró haszonért), másrészt a doktor döntése volt a TP, ő pedig tartja magát a döntéséhez.
Illetve a csendes harmadik lehetőség a munkahelyváltás, de az megintcsak más dolog, függ, hogy milyen az ember egzisztenciális háttere.
Ennyi kérdező, több opció nemigen van. Mostmár elhatározás kell, nem kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!