Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi történik jogilag, ha két...

Mi történik jogilag, ha két cigány látva, hogy gyenge fizikumu vagyok kötekszik majd megüt viszont ez csak látszat és én pedig úgy ütök vissza hogy orrtörést kap mindkettő, rajtam viszont nincsen sérrelmi nyom így nem bizonyított az önvédelem?

Figyelt kérdés
jan. 11. 10:00
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Az történik jogilag, hogy beléd állítják a bökőt, és ők fognak önvédelemre hivatkozni. Kerüld messze őket ha teheted, alattomos patkány mindegyik, leguggol, aztán a combodba állítja a kést. Lásd a karateedző esetét.
jan. 11. 10:07
 2/7 A kérdező kommentje:

Látom itt komolyabb válaszok is vannak mint amire gondoltam.

És hogy érdekelne egy árnyaltabb rész is.

Mi várható akkor velem van a cigány barátnőm aki nem ismeri a két támadó cigányt.

Vajon mellém áll, vagy a saját faja mellé áll? Azt hallottam hogy olyan erős az összetartás köztük hogy akkor is a másik mellé állnak ha nem ismerik. Viszont mi van ilyen helyzetben amikor velem viszont párkapcsolatban van a cigánylány?

jan. 11. 10:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Barátom, úgy látom, lövésed nincs az eltérő kultúráról. A cigán lánnyal kapod a családját is. Ha azok befogadnak, akkor már te is közéjük tartozol, fehér-cigány leszel, vagyis "tesó", és te fogod bökdösni a többi fehéret.
jan. 11. 10:26
 4/7 A kérdező kommentje:
És ha itt még nem tartok?
jan. 11. 10:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor keress magadnak fehér barátnőt és nem lesz gond...
jan. 11. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:
38%
Nem fog mellejuk allni nyugi,hiaba rokonszemvezik veluk. Teged tekint csaladtagjanak,akar cigany vagy akar nem. Veled van parkapcsolatban,lelki szovetsegben. O teged valasztott nem mast.
jan. 11. 15:25
 7/7 Thunderfairy ***** válasza:
Ha az idegenek mellé állna, akkor keres új barátnőt. Itt az a kérdés hogy szeret e annyira hogy melléd álljon. Ha csak e miat mások mellé áll akkor új barátnőt kell keresni. Sajnálom, de igy van.
jan. 12. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!