Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az hogy néz ki munkajogi...

Az hogy néz ki munkajogi szempontból hogy valaki kettő napot nem jelenik meg a munkahelyén mobilt nem veszi fel majd amikor mégis elérik közli hogy szabin vagyok jaaaa nem szóltam? írjatok ki

Figyelt kérdés

Szóval jan 6. az év első munkanapja itt nálunk, az illető sehol. mobilon hívják nem veszi fel. Jan 7. megint nem jön megint hívják nem veszi fel.majd a sokadik hívásra mégis felveszi és közli hát én szabin vagyok!!! Jaaaa nem szóltam?? jaaaaa bocsi..... hogy írásban kellett volna ?? jaaa bocsi..... na mindegy írjatok ki két napot. és leteszi.

és ennyi.

Munkajogi szempontól mit lehet erre mondani?

tegnap 08:24
 1/2 anonim ***** válasza:
28%

Ha az egész megyében ő az egyetlen dolgozó autószerelő, te meg a főnöke vagy, akkor semmit.

Van az a helyzet, amikor a melós diktál.

tegnap 08:27
 2/2 Justinianus ***** válasza:
A szabadságot a munkáltató adja ki, úgyhogy legfeljebb olyan történhet, hogy a dolgozónak szól a munkáltató hogy ja te tegnap szabadságon voltál. :)
ma 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!