Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Akik nem töltik le a DÁP...

Akik nem töltik le a DÁP alkalmazást, azok számára milyen lehetőségek maradnak az ügyeiket intézni?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 10:04
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nyilván nem vitatom a hasznát. Csak hát nincs okostelefonom, és csak emiatt nem is szívesen vennék egyet.

Amikor igazán nagy szükségem volt az Ügyfélkapura, akkor kb. ugyanannyi időt vesztegettem vele, és a végén az ügy papír alapon oldódott meg.

tegnapelőtt 11:19
 12/18 anonim ***** válasza:
Számítógéped sincs? Én se telefonon csináltam.
tegnapelőtt 11:26
 13/18 A kérdező kommentje:
Laptopom van, azon próbálkozok ezt-azt szervezni. A DÁP vmifajta deriváltja elérhető-e laptop és net segítségével?
tegnapelőtt 11:30
 14/18 anonim ***** válasza:

Elvileg az Ügyfélkapu+hoz szükséges Google Authenticator megy Windows/Chrome alatt is, tehát nem kell hozzá okosfon.

tegnapelőtt 12:23
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ügyfélkapu+ lett nálam, Windows, Firefox.

Itt egy annyira jó és hülyebiztos leírás, hogy még nekem is sikerült:

[link]

tegnapelőtt 12:46
 16/18 anonim ***** válasza:

Bár azt írják, hogy ajánlott a Verifyr használatához egy angolul tudó személy, de utána a leírás annyira részletes, hogy ha kínaiul lenne, akkor is meg lehetne csinálni, ha követed pontról pontra az utasításokat.

Ha esetleg másnak az ügyfélkapujával is történt belépés a gépről, akkor előtte törölni kell a sütiket a böngésződből.

tegnapelőtt 12:52
 17/18 anonim ***** válasza:

"Laptopom van, azon próbálkozok ezt-azt szervezni. A DÁP vmifajta deriváltja elérhető-e laptop és net segítségével?"

El. Tölts le egy telefonos emulátort a laptopodra és arra telepítsd rá. :) Így teljesen el van szeparálva mindentől. Ha még jobban akarod csinálni, akkor külső merevlemezre telepíts egy windows to go-t és arra rakd rá az emulátort.

tegnap 13:04
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindannyiótoknak! Nem is gondoltam volna, h ennyiféle megoldás létezik :)
tegnap 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!