Büntethető vagyok e ? Felelősségre lehet e ezért vonni ?
Következő a szitu: Regisztrálni szeretnék a Puncson, hogy keressek magamnak egy szép csajt(sugarbabyt).
Első alkalommal nem szeretnék fizetni az aktusért, amit nyilván közölnék is vele előre, mivel nem hivatásost keresek. Emailes kommunikáció lenne írásban. Amennyiben ő belemegy így is és első alkalommal lefekszünk, de utána a második alkalom előtt meggondolom magam, mert mondjuk mégsem volt vele olyan jó vagy mégsem jön be ez a feeling és nem akarok fizetni, akkor ő feljelenthet engem ? Felelősségre vonhatnak ezért ? Akár csalásért vagy ilyesmiért. Gondoltam megkérdezem, mielőtt belevágnék ebbe, nehogy megszívjam a végén.
"Első alkalommal nem szeretnék fizetni az aktusért, amit nyilván közölnék is vele előre, mivel nem hivatásost keresek"
Na ekkor hajtana el a büdös f@szba.....
Ha nem fizetsz, és ezt előre meg is mondod, akkor miért menne el veled?
Mindegy, hogy van - e /lesz- e szex..... a sugarbaby egyéb jellegű szolgáltatása is pénzbe kerül.
"Amennyiben ő belemegy így is és első alkalommal lefekszünk, de utána a második alkalom előtt meggondolom magam, mert mondjuk mégsem volt vele olyan jó vagy mégsem jön be ez a feeling és nem akarok fizetni, akkor ő feljelenthet engem ?"
Ehhez az kell, hogy - bizonyíthatóan - megállapodsz vele egy X összegben, de már ekkor tudod, hogy nem fogod kifizetni, viszont megkapnád a szolgáltatást.
Ez azonban utópia, kérdező!
Tudod a sugarbaby-k azon túlmenően, hogy jó csajok, nem is hülyék.
"Szóval ingyen akarsz kufircolni, mert sajnálod rá az udvarlást is,......"
Lehet nem is menne az udvarlás a kérdezőnek, mert egy Lekvár Géza hozzá...ezt nem tudhatjuk.
De ha átb@szod a sugarbaby-t, mindegy hogyan, szerintem se a jogrendszertől félj, hanem inkább a "bátyjaitól".
Kérdező!
Olvasd el a 13-ast!
Ehhez tartsd magad!
Nyilvan nem fog csinalni veled semmit amig nem viritasz lovet.
Hol elsz te?
Ez nem olyan hogy kiprobalom aztan ha oke akkor kell es fizetek erte.
Ja, törölted a neked kellemetlen válaszokat, te gerinctelen, nyamvadt kis pöcs?
Hát te tudod...
De ettől még nem változik semmi.
Ingyen kufirc nem jár az ilyen magadfajta kreténnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!