Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Büntethető vagyok e ? Felelőss...

Büntethető vagyok e ? Felelősségre lehet e ezért vonni ?

Figyelt kérdés

Következő a szitu: Regisztrálni szeretnék a Puncson, hogy keressek magamnak egy szép csajt(sugarbabyt).

Első alkalommal nem szeretnék fizetni az aktusért, amit nyilván közölnék is vele előre, mivel nem hivatásost keresek. Emailes kommunikáció lenne írásban. Amennyiben ő belemegy így is és első alkalommal lefekszünk, de utána a második alkalom előtt meggondolom magam, mert mondjuk mégsem volt vele olyan jó vagy mégsem jön be ez a feeling és nem akarok fizetni, akkor ő feljelenthet engem ? Felelősségre vonhatnak ezért ? Akár csalásért vagy ilyesmiért. Gondoltam megkérdezem, mielőtt belevágnék ebbe, nehogy megszívjam a végén.

jan. 4. 10:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Első alkalommal nem szeretnék fizetni az aktusért, amit nyilván közölnék is vele előre, mivel nem hivatásost keresek"

Na ekkor hajtana el a büdös f@szba.....

Ha nem fizetsz, és ezt előre meg is mondod, akkor miért menne el veled?

Mindegy, hogy van - e /lesz- e szex..... a sugarbaby egyéb jellegű szolgáltatása is pénzbe kerül.

"Amennyiben ő belemegy így is és első alkalommal lefekszünk, de utána a második alkalom előtt meggondolom magam, mert mondjuk mégsem volt vele olyan jó vagy mégsem jön be ez a feeling és nem akarok fizetni, akkor ő feljelenthet engem ?"

Ehhez az kell, hogy - bizonyíthatóan - megállapodsz vele egy X összegben, de már ekkor tudod, hogy nem fogod kifizetni, viszont megkapnád a szolgáltatást.

Ez azonban utópia, kérdező!

Tudod a sugarbaby-k azon túlmenően, hogy jó csajok, nem is hülyék.

tegnapelőtt 13:29
 12/16 anonim ***** válasza:

"Szóval ingyen akarsz kufircolni, mert sajnálod rá az udvarlást is,......"

Lehet nem is menne az udvarlás a kérdezőnek, mert egy Lekvár Géza hozzá...ezt nem tudhatjuk.

De ha átb@szod a sugarbaby-t, mindegy hogyan, szerintem se a jogrendszertől félj, hanem inkább a "bátyjaitól".

tegnapelőtt 13:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy büntethető. Amúgy én is fent vagyok azon az oldalon lányként, és pont az ilyen "kamugazdag" pasik miatt nincsen semmi előre fizetés nélkül.
tegnapelőtt 14:10
 14/16 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Olvasd el a 13-ast!

Ehhez tartsd magad!

tegnapelőtt 14:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Nyilvan nem fog csinalni veled semmit amig nem viritasz lovet.

Hol elsz te?

Ez nem olyan hogy kiprobalom aztan ha oke akkor kell es fizetek erte.

tegnap 08:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Ja, törölted a neked kellemetlen válaszokat, te gerinctelen, nyamvadt kis pöcs?

Hát te tudod...

De ettől még nem változik semmi.

Ingyen kufirc nem jár az ilyen magadfajta kreténnek.

tegnap 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!