Büntethető vagyok e ? Felelősségre lehet e ezért vonni ?
Következő a szitu: Regisztrálni szeretnék a Puncson, hogy keressek magamnak egy szép csajt(sugarbabyt).
Első alkalommal nem szeretnék fizetni az aktusért, amit nyilván közölnék is vele előre, mivel nem hivatásost keresek. Emailes kommunikáció lenne írásban. Amennyiben ő belemegy így is és első alkalommal lefekszünk, de utána a második alkalom előtt meggondolom magam, mert mondjuk mégsem volt vele olyan jó vagy mégsem jön be ez a feeling és nem akarok fizetni, akkor ő feljelenthet engem ? Felelősségre vonhatnak ezért ? Akár csalásért vagy ilyesmiért. Gondoltam megkérdezem, mielőtt belevágnék ebbe, nehogy megszívjam a végén.
Kérdező, ott buktad a dolgot hogy azt hiszed ez így működik és neked csak a hivatalos szervektől van tartani valód.
A valóság az, hogy a rendőrség és egyebek le se sz@rják hogy egy qrvának fizetsz-e vagy sem. Számon kérhető akkor lennél ha kötnétek egy szerződést amiben te kötelezettséget vállalsz egy szolgáltatás megfizetésére majd ezt a fizetési kötelezettségedet nem teljesíted. De ekkor sem büntetnének mással, mint hogy ki kell fizetned a tartozásod.
Csakhogy itt te pont nem fogsz szerződést kötni stb. stb. a kutyát nem érdekli a hatóságnál mit csináltok ketten.
A bukta az, hogy ha egy qrvát átversz akkor majd a qrva haverjai, futtatói fognak szépen utánad menni és biztosra veheted hogy meg fognak találni, mivel nekik ez üzlet. Na, akkor azt kívánod majd bár inkább a hatóság büntetne meg miatta. De a te dolgod, szerintem meg is érdemled amit majd kapsz. Persze ez meg az én dolgom és senkit nem érdekel.
Köszi a hasznos választ! Nos, itt nem hivatásos qrvák vannak fent, hanem sima nők akik a pénzre mennek és sugardaddyt/támogatót keresnek. Biztos regisztrálnak fel hivatásosok is de azok sose mennének bele egy ingyenes első alkalomba :) Tehát én inkább a hivatalos szervektől tartottam, minthogy majd megver egy haverja...
Eleve egy protonos email címmel kommunikálnék vele, telefonszam nelkul és az igazi nevem megadása nélkül. Még leparkolni is arrébb parkolnék le, tehát kb semmi nem lenne a kezében amivel visszaélhet.
"nem hivatásos qrvák vannak fent, hanem sima nők akik a pénzre mennek és sugardaddyt/támogatót keresnek"
Nem ugyanaz a lényeg? Lehet, hogy velem van a hiba, de én nem látok a kettő között sok különbséget. A támogató sugardaddyt kereső sugarbaby eufemizmus.
Szerintem nem tudod pontosan mibe kerül egy sugarbaby, és azt sem, hogy elsősorban nem szexre használják, hanem villogni vele bizonyos társadalmi körökben -ahogy a 2-es írja.
Neked prosti kellene, de ingyen. Ilyen meg nincs.
A piacon sem nézik jó szemmel, ha csak végigkóstolod a cseresznyéket, de nem veszel belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!